Calculator Winkelwagen0 Account

Field Star BG 5 Topline ( zak 15 kg )

115,76 incl. BTW en verzendkosten

Uitverkocht

Heb je vragen over dit product?
Stel ons je vraag

Klantbeoordeling - 9,2/10

A-kwaliteit producten

Gratis geleverd in heel Nederland

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam

Beschrijving

Samenstelling: 33% Engels raaigras laat dipl. Humbi 1/Zenital 23% Engels raaigras middentijds dipl. Arsenal/Option 14% Timothee Classic/Erecta 14% Beemdlangbloem Merifest 3% Veldbeemdgras Miracle 3% Witte weideklaver Rivendel 10% Witte cultuurklaver Riesling/Merwi

FIELD STAR

De beste keus voor veeteelt. Het zorgvuldig geselecteerde Field Star assortiment bestaat uit grasland- en weidemengsels. Deze graszaadmengsels zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld maaien, beweiden, structuur en smakelijkheid. Field Star graszaadmengsels verkopen wij uitsluitend met een geldig certificaat van de Nederlandse Algemene Keuringsdienst (NAK) en zijn vrij van kweek en duist (=Waardering I). Field Star BG 3 Topline, BG 4 Topline, BG 5 Topline en BG 11 Topline zijn volgens de richtlijnen van de Nederlandse Rassenlijst.

Field Star BG 5 Topline is hét Rassenlijstmengsel van Engels raaigras, timothee, beemdlangbloem, veldbeemd, witte weideklaver en witte cultuurklaver. Het BG- mengsel is breed inzetbaar voor beweiden. Het mengsel is samengesteld uit de toprassen van de Aanbevelende Rassenlijst met de beste landbouwkundige eigenschappen voor een optimaal resultaat. Ook onder minder gunstige groeiomstandigheden blijft het mengsel productief. Een belangrijk onderdeel van het mengsel is de witte weideklaver. Witte weideklaver heeft als voordeel dat het stikstof bindt en geeft het gewas smaak.

Extra informatie

Omschrijving