Calculator Winkelwagen0 Account
Frans raster hekwerk poort

Vanaf: 271,00

Vanaf: 271,00

Opties selecteren

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Frans raster hekwerk poort

Vanaf: 271,00

Op dit moment is er een langere levering voor Frans rasterhekwerk. De gemiddelde levertijd bedraagt momenteel ongeveer 2 a 3 weken.

Heb je vragen over dit product?
Stel ons je vraag

Beschrijving

Frans raster hekwerk poort

Een Frans raster hekwerk poort wordt gemaakt van Kastanjehout en is milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en duurzaam. De poort kan geplaatst worden tussen het Frans raster hekwerk en heeft dezelfde uitstraling. De poort wordt geleverd compleet met degelijk hang- en sluitwerk en twee poortpalen. De poort is samen te stellen in diverse breedtes en hoogtes. De latafstand van de poort is standaard tussen de 4 en 5cm. Let op: wij bestellen dit product per order i.v.m. maatwerk. Hiervoor geldt een langere levertijd.

Wij bestellen dit product per order i.v.m. maatwerk. Hiervoor geldt een langere levertijd dan onze standaard 1-5 werkdagen. De afmetingen zijn in centimeters. Een Frans raster hekwerk poort wordt gemaakt van Kastanjehout en is milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en duurzaam. De poort kan geplaatst worden tussen het Frans raster hekwerk en heeft dezelfde uitstraling. De poort wordt geleverd compleet met degelijk hang- en sluitwerk en twee poortpalen. De poort is samen te stellen in diverse breedtes en hoogtes. De latafstand van de poort is standaard tussen de 4 en 5cm.

Extra informatie

Breedtes

, , , , ,

Hoogtes

, ,