Calculator Winkelwagen0 Account
Frans Schapenhek 123Natuurproducten
Frans Schapenhek 50 cm hoog

Vanaf: 114,19

Vanaf: 114,19

Opties selecteren

Frans Schapenhek 50 cm hoog

Vanaf: 114,19

Op dit moment is er een langere levering voor Frans rasterhekwerk. De gemiddelde levertijd bedraagt momenteel ongeveer 2 a 3 weken.

Een Frans rasterhekwerk wordt gemaakt van Kastanjehout en is milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en duurzaam. Het rasterhekwerk kan worden bevestigd op rondhoutpalen van kastanjehout. Deze palen zijn bij ons leverbaar in diverse lengtes en diameters. Wij adviseren deze palen gemiddeld op een afstand van 1,5 meter te plaatsen.

Heb je vragen over dit product?
Stel ons je vraag

Klantbeoordeling - 9,2/10

A-kwaliteit producten

Gratis geleverd in heel Nederland

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam

Beschrijving

Frans Schapenhekwerk

Afhankelijk van de hoogte van het hekwerk zijn er op 3, 4 of 5 plaatsen tegelijk 4 gegalvaniseerde ijzerdraden gebruikt. Door deze productiemethode is het hekwerk makkelijk te plaatsen op ongelijk terrein. Het is een uitstekende toepassing voor een (schapen)weide, als windbreker om bloem- en moestuin en als luchtige (hoge) grensafscheiding. Bij deze laatste toepassing is het rasterhekwerk ook heel geschikt om te laten begroeien. Een Frans rasterhekwerk wordt gemaakt van Kastanjehout en is milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en duurzaam. Het rasterhekwerk kan worden bevestigd op rondhoutpalen van kastanjehout. Deze palen zijn bij ons leverbaar in diverse lengtes en diameters. Wij adviseren deze palen gemiddeld op een afstand van 1,5 meter te plaatsen. Ook is het mogelijk om een authentieke Franse rondhoutpoort te plaatsen tussen het rasterhekwerk. Deze zijn ook bij ons ook te bestellen in diverse maten.

Wij bestellen dit product per order i.v.m. maatwerk. Hiervoor geldt een langere levertijd dan onze standaard 1-5 werkdagen. De aangegeven maten zijn in centimeters. Een omheining van Frans rasterhekwerk van tamme kastanje hout geeft zoveel sfeer! Het is een unieke vormgever voor zowel de natuurlijke als moderne strakke tuin. Het kan o.a. worden toegepast als luchtige schutting of erfgrens en als kinder-, honden- en vee omheining. Mits goed (zwevend) bevestigd gaat het bovendien jarenlang mee (25 jaar is geen uitzondering) vanwege het aanwezige vocht en schimmelwerende looizuur in het hout. Hierdoor is kastanje hout op een natuurlijke manier geconserveerd. Rasteromheiningen zijn snel (zelf) te plaatsen, verhuisbaar en glooien mooi mee met ongelijk terrein. De aangegeven maten zijn in centimeters.

Extra informatie

Aantal-rollen

, , , ,

Lengte-rol

,

Latafstanden

, , , ,