Grauwacke split 14-25mm GEWASSEN

Vanaf: 171,00

Vanaf: 171,00

Opties selecteren

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Grauwacke split 14-25mm GEWASSEN

Vanaf: 171,00

Bigbag 0,5 kuub/750kg 171,00
Bigbag 0,7 kuub/1000kg 211,00
Bigbag 1 kuub/1500kg 232,00
Dit product is op voorraad

Grauwacke split 14-25mm gewassen is een split van zandsteen, afkomstig uit Duitsland. Grauwacke split is een kleurenmix van bruine, grijze en beige steentjes, waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft. Het split heeft rustige kleuren met een goede kleurvastheid. Grauwacke split is van nature zeer wisselend van kleur, waardoor het enigszins kan afwijken van de foto.

Het split heeft een goede drukvastheid en kan worden toegepast op een oprit of erf. Wij raden dan wel aan om grindmatten te gebruiken. Dit voorkomt verplaatsing of spoorvorming van het split, maar ook de groei van onkruid.

Daarnaast is Grauwacke split ook ideaal om te gebruiken als siersplit rond de planten. Tevens is het zeer geschikt voor een looppad; het geeft een natuurlijk effect in de tuin. Bij het verwerken in de tuin adviseren wij het gebruik van anti-worteldoek en multi edge kantopsluiting.

Split bestaat letterlijk uit gespleten stukken steen. De maatvoering 14 tot 25 millimeter betekent dat dit type split door een zeef is gevallen met een maaswijdte van 14 tot 25 mm. De kleinste kant van de steen valt door de zeefmaat. Van de grootste steen valt de kleinste kant door de hoogste zeefmaat. Dit betekent dat er dus ook stenen tussen zitten die groter zijn dan het aangegeven formaat. Hierbij geldt dat de kleinste kant altijd voldoet aan het formaat.

Omschrijving

, ,