Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Haardhout / Kisten / Halve Pallet

Halve Pallet

Ben je op zoek naar een flinke voorraad met als volume rond de 1 kuub haardhout? Dan ben je bij 123Natuurproducten aan het juiste adres. Kijk eens naar deze pagina van haardhout halve pallet. Er zijn verschillende afmetingen en soorten kisten. De halve pallet haardhout prijs ligt natuurlijk onder de prijs van de hele pallet haardhout. Er wordt gebruik gemaakt van de houtsoorten berken, beuken, stookmix, essen en eiken.

Informatie over haardhout halve pallet bij 123Natuurproducten

Een halve pallet haardhout wordt bij ons oven gedroogd zodat het vochtpercentage onder de 20% ligt. De meest rendabele keuze voor een grote haard is eikenhout. Kies je het halve pallet haardhout met de houtsoort eiken, zal je hier het langst mee kunnen doen. Beukenhout is een houtsoort wat erg schoon opbrandt en wordt gezien als een van de mooiste haardhout soorten. Zo heeft elke houtsoort weer andere voordelen en belangrijke punten om naar te kijken. Het gewicht halve pallet haardhout is lastig te bepalen voor alle haardhout soorten bij elkaar. Een halve pallet haardhout in Eiken zal ongeveer tussen de 600 en 800 kilogram wegen. Naast het gewicht van een halve pallet haardhout is er nog een punt waar je goed op moet letten. Doorgaans hebben de pallets een afmeting van 1,20 x 0,8 x 1 meter.

Vragen of advies?

Heb jij een halve pallet haardhout kunnen vinden wat bij je past? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers hebben veel ervaring en hebben veel kennis over haardhout. Stel dus gerust al je vragen en wij beantwoorden ze graag. Wij staan voor je klaar!

Haardhout halve pallet bestellen bij 123Natuurproducten

Je bestelt een halve pallet haardhout gemakkelijk op onze website. Per bestelling is er te zien wat de levertijd is en wanneer je je product dus thuis kunt verwachten. Bestellen is bij ons voordelig en betrouwbaar. Bestel dus vandaag nog jouw halve pallet haardhout bij 123Natuurproducten!