Bezorging van bestelling

Wijze van levering gratis bezorging binnen 1-5 werkdagen
Uw bestelling wordt geleverd op een pallet. Deze pallet wordt bezorgd met een electrische pompwagen. De pompwagen functioneert alleen op een verharde ondergrond (zoals bestrating, beton of asfalt). Bij diepe kuilen, drempels en/of verzakking zal de pompwagen staken. Onze chauffeurs bekijken nauwkeurig de situatie en bij twijfel zal de chauffeur niet verder rijden met de pompwagen dan verstandig is. Bij onverhard terrein adviseren wij een bezorging met kooiaap.

NB met een pompwagen wordt rijdend gelost; het is niet mogelijk om uw bestelling over een heg o.i.d. te tillen.

Wijze van levering bezorging kooiaap binnen 1-5 werkdagen
Indien uw terrein of de toegang tot uw terrein ruw is (grind of halfverharding) dan kunt u kiezen voor een levering met kooiaap. Een kooiaap kan niet over gras of zand rijden, maar wel plaatsen op zand of gras. Hiervoor betaalt u een toeslag van €25,00. Een kooiaap is een meeneemheftruck, die achter op de vrachtwagen zit. Op deze wijze kan uw bestelling op uw erf of tot aan de deur worden gereden. Onze chauffeurs bekijken nauwkeurig de situatie en bij twijfel zal de chauffeur niet verder rijden met de kooiaap dan verstandig is.

NB met een kooiaap wordt rijdend gelost; het is niet mogelijk om uw bestelling over een heg o.i.d. te tillen.

Voorkeur van plaatsing
U kunt tijdens uw bestelling bij het veld ‘Notitie’ aangeven waar u uw bestelling geleverd wilt hebben. Wij houden dan zoveel mogelijk rekening met uw wensen, indien uitvoerbaar voor onze chauffeur. U hoeft niet aanwezig te zijn bij het bezorgen van uw bestelling. Zonder plaatsingsverzoek zal de chauffeur de bestelling lossen op een logische plek, waarbij de pallet niet in de weg staat of voor hinderlijke en/of gevaarlijke situaties zal zorgen.

Indien u graag wilt dat u van te voren wordt gebeld, kunt u dit ook vermelden in het veld ‘Notitie’.

Pallet en bigbags
Zowel de pallet als de bigbag(s) zijn na het lossen uw eigendom. Wij hanteren hier geen statiegeld voor. U bent vrij om deze producten her te gebruiken. Indien u graag wilt dat wij de pallet en/of bigbag(s) komen ophalen, dan kunnen we ze retour nemen bij het leveren van uw eerstvolgende bestelling.