Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Overige Tuinartikelen / Tuinafscheiding / Hazelaar tuinscherm

Hazelaar tuinscherm

Hazelaar tuinscherm

Een hazelaar tuinscherm is een mooie keuze als je naar iets anders dan een standaard schutting op zoek bent. Deze robuuste, vrijstaande schermen vormen op een natuurlijke manier een geheel met de tuin. Dit gevlochten hazelaar tuinscherm is gemaakt van duurzaam flexibel hazelaar hout. Het is een eigentijds alternatief en vormt een mooie aanhechting voor klimplanten. Zie jij het al helemaal voor je in jouw tuin? Bestel dan vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Kenmerken hazelaar tuinscherm

Het hazelaar tuinscherm heeft een afmeting van 180 x 180 centimeter. Het is gemaakt van stevig gevlochten hazelaartakken afkomstig van de Europese hazelaar. Het intensieve en ambachtelijke productieproces leidt tot een ecologische, duurzame en milieuvriendelijke tuinafscheiding. Dankzij het stevige kader, hebben deze schermen een levensduur van 8 tot 10 jaar. Dit is een stuk langer dan een tuinscherm gemaakt van wilg of riet. Je kunt dit tuinscherm horizontaal en verticaal gebruiken. Deze gevlochten hazelaar tuinscherm combineert mooi met de hazelaar moestuinbak.

Hazelaar tuinscherm kopen bij 123Natuurproducten

Met de hazelaar tuinscherm weet je zeker dat je iets unieks in je tuin plaatst. Als dat is waar je naar op zoek bent, bestel dan vandaag nog bij 123Natuurproducten en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van je favoriete producten. Bij ons hoef je nooit te betalen voor verzendkosten en tref je alleen A-merk producten van de allerbeste kwaliteit. Dat is wat je van 123Natuurproducten mag verwachten. Je hebt bij ons 14 dagen om te retourneren, als het tuinscherm toch niet in de smaak valt. Als je vragen hebt over onze producten, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met passend advies. Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Koop nu je tuinproducten bij 123Natuurproducten!

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze
privacyverklaring. Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.