Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Breuksteen / Yellow sun breuksteen

Yellow sun breuksteen

De Yellow sun breuksteen is een prachtige variant van de decoratieve sierstenen die 123Natuurproducten verkoopt. De steen is niet, zoals de naam misschien doet vermoeden, knalgeel van kleur. De Yellow sun breuksteen heeft juist een mooie gelige gloed, waardoor het lijkt alsof de zon er voortdurend op schijnt. Met deze zachte en warme kleur gaan de stenen vrij makkelijk op in de omgeving. Hierdoor zijn ze makkelijk te combineren met andere tuinelementen of steensoorten. Over het algemeen is deze gele breuksteen afkomstig uit Duitsland en leent zich uitstekend voor schanskorven, steenschuttingen of als losse sierstenen voor in de tuin. We hebben verschillende varianten van de Yellow sun breuksteen, dus neem vooral eens een kijkje in ons assortiment en kijk welke in jouw tuin past!</p

Specificaties Yellow sun breuksteen

De Yellow sun breuksteen is een harde slijtvaste kalksteensoort. Deze gele breuksteen hoeft niet alleen als siersteen gebruikt te worden. Je kunt ze ook inzetten in de betonindustrie of als drainagegrind. We verkopen de Yellow sun breuksteen in formaten tussen de 60 en 120 millimeter, maar er kunnen enkele grotere stenen tussen zitten. Dit komt doordat de kleinste kant van een steen door de zeef valt. Dit betekent ook dat er geen kleinere stenen tussen zitten dan 60 millimeter. Het product is ongewassen, waardoor het nog stof kan bevatten van het bleekproces. Je kunt de breuksteen daarentegen meteen verwerken, het spoelt vanzelf schoon door de regen. Eventueel kun je het van tevoren zelf schoonspoelen. We verkopen bij 123Natuurproducten ook Yellow sun brokjes. Dit zijn iets kleinere stenen dan de Yellow sun breuksteen en verkrijgbaar in zakken van 20 kilo.

Yellow sun breuksteen kopen bij 123Natuurproducten

Enthousiast geworden van de Yellow sun breuksteen? Koop ze dan nu voor een scherpe prijs bij 123Natuurproducten! Sierstenen zijn al jaren een populair product om te gebruiken in de tuin, daarom hebben wij ons ontwikkeld tot dé siersteenspecialst. Als je bij 123Natuurproducten bestelt, ben je verzekerd van de allerbeste A-kwaliteit tuinproducten. Wij verzenden al onze producten gratis naar je op, waar je ook in Nederland woont. En mocht deze breuksteen toch niet bevallen, dan krijg je gewoon je geld terug. We hebben al meer dan 10.000 tevreden klanten geholpen, dus koop nu vertrouwd de Yellow sun breuksteen bij 123Natuurproducten!