Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind en Split / Baskisch Rood Split

Baskisch Rood Split

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Door de sierlijke uitstraling van het Baskisch rood split zijn deze mooie stenen zeer geschikt voor siertuinen. De zachtrode kleur van deze harde steensoort is goed te combineren met andere kleuren, bijvoorbeeld grijs. Het geeft de tuin daarmee een Mediterraans ogende sfeer en een modern uiterlijk. Je kunt het Baskisch rood split al vanaf kleine hoeveelheden bij 123Natuurproducten bestellen, waardoor je het goed zou kunnen gebruiken voor kleine oppervlaktes of als aanvulling. Deze unieke en luxe uitziende stenen zijn een mooie toevoeging aan je tuin, op wat voor manier je het ook gebruikt. Bestel het Baskisch rood split vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Verschil grind en Baskisch rood split

Het Basisch rood split is een siersplit en dat is anders dan siergrind. Het bekendste kenmerk van siergrind is de ronde vorm. Dat komt doordat het vaak wordt gewonnen in rivieren en het water de stenen in deze vorm slijten. Soms worden ze handmatig rond gemaakt. Het siersplit, en dus ook het Baskisch rood split, wordt gewonnen in mijnbouw of groeves. De stenen zijn als het ware gespleten en hebben daardoor hun bekende hoekige vorm. Het Baskisch rood split is een marmeren gesteente dat vrij hard is. Daardoor zou je het ook kunnen gebruiken op bijvoorbeeld een oprit. Bij 123Natuurproducten leveren we de stenen ongewassen, waardoor er nog wat stof van het bleekproces en het transport op kan zitten. Dit is niet schadelijk en je kunt de stenen gebruiken zonder ze te wassen. Het wordt wel schoon door de regen. Mocht je het toch graag willen spoelen, dan kun je dit voor het verwerken doen.

Baskisch rood split kopen bij 123Natuurproducten?

Hebben we je weten te overtuigen van het Baskisch rood split? Bestel ze dan vandaag nog bij 123Natuurproducten! Omdat sierstenen steeds populairder worden in Nederland, hebben wij ons ontwikkeld tot dé siersteenspecialst. Je kunt daarom ook met al je vragen over het Baskisch rood split bij ons terecht, dus neem gerust contact met ons op. Je bent bij 123Natuurproducten aan het juiste adres als je zoekt naar de allerbeste A-kwaliteit tuinproducten. Wij verzenden door heel Nederland al onze producten gratis op. Daarnaast hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. Mocht je toch twijfelen over het Baskisch rood split, dan kun je de stenen altijd retourneren. Als alles in orde is, krijg je gewoon je geld terug. We hebben al meer dan 10.000 tevreden klanten geholpen, dus waar wacht je op? Koop nu het Baskisch rood split bij 123Natuurproducten!

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment