Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind Split / Boerengrind

Boerengrind

Ben je op zoek naar grind en siersteen dat écht kwaliteit uitstraalt? Je vindt bij ons boerengrind voor een goede prijs en uiteraard van de beste kwaliteit. Heb je daarnaast ook belang bij advies van een specialist? Dan staan onze ervaren medewerkers altijd voor je klaar. Waar wacht je nog op? Bestel jouw boerengrind vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Wat is boerengrind?

Boerengrind is een grindsoort met bonte kleuren waaronder geel, beige, wit en grijs. Het grind wordt al sinds lange tijd gewonnen in Zuid-Nederland en België en is dan ook erg bekend. Dit komt mede door de zeer gunstige prijs van dit grind. Het geeft jouw tuin een compleet nieuwe uitstraling en dus is het zaak dat je dit zo snel mogelijk bestelt. Aarzel dus vooral niet en bestel jouw grof boerengrind vandaag nog.

Boerengrind aanleggen

Je kunt boerengrind op meerdere plekken rondom je huis en tuin aanleggen. Het meest wordt het gebruikt als ondergrond voor een looppad of voor de oprit. Daarnaast kan het gebruikt worden als drainagegrind en kun je het zelfs gebruik in beton. Dankzij het verschil in kleur tussen de verschillende steentjes is het bovendien erg populair als siergrind. Bij levering kan het zijn dat er nog stof of zand op het grind zit. Je kunt dit er zelf afspoelen voor je het aanlegt, maar dit is niet per se nodig. Het zal er door de regen namelijk snel genoeg vanzelf afgespoeld worden.

Gebruik je het als siergrind, dan is het wel aan te raden om antiworteldoek onder de grindlaag aan te brengen.

Big Bags of losse zakken

Voor de opvulling van een plantenbak volstaat een zak van 20 kg waarschijnlijk wel, maar als je een complete oprit met grind wilt aanleggen is er meer dan dat nodig. Daarom kun je kiezen uit verschillende verpakkingen en verpakkingsformaten. Voor kleine klussen kun je het best kiezen voor de zakken van 20kg. Ga je voor grotere hoeveelheden, dan kun je kiezen uit big bags van 750 of 1500 kg. Tot slot heb je nog de optie om los te laten storten. Neem daarvoor even contact met ons op voor de afstemming van de bezorging.

De maten van je boerengrind

Boerengrind komt er in twee verschillende maten: 4-16mm en 16-32mm. Hiervoor worden de stenen gezeefd door een net met mazen in de juiste afmetingen. Het kan hierbij dus wel zijn dat er iets grotere stenen tussen zitten dan 32mm. Deze maten zijn de meest gebruikte en gekozen afmetingen voor boerengrind.

Boerengrind bestellen bij 123Natuurproducten

Als je het geschikte boerengrind hebt kunnen vinden, kun je dit eenvoudig online bestellen. Bij elk product in onze webshop zie je direct wat de levertijd is. Je kunt jouw bestelling in heel Nederland laten bezorgen.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over boerengrind of iets anders van ons wilt weten, dan kun je daarvoor contact met ons opnemen. We helpen je graag verder en kunnen je altijd van passend advies voorzien voor jouw tuin. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je jouw grind moet gebruiken? Wij helpen je graag!