Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind en Split / Canadian Slate / Canadian Slate groen

Canadian Slate groen

Canadian Slate groen

Canadian Slate groen is een zeer populaire leisteen split. De unieke platte vorm geeft de steen al een prachtige uitstraling, maar de kleur groen voegt hier nog een bijzonder element aan toe. De Canadian Slate groen is ideaal als siersplit in de tuin, maar kent uiteraard ook vele andere mogelijke toepassingen. Deze mooie sierstenen zijn tussen de 30 en 60 millimeter groot en verkrijgbaar in zakken vanaf 750 kilogram. Bekijk het assortiment en laat je overtuigen door de Canadian Slate groen van 123Natuurproducten.

Oorsprong Canadian Slate groen

De Canadian Slate groen komt van een splitsoort dat gemaakt is van leistenen. Vaak worden de stenen omschreven als een compact, zeer fijn kristallijn gesteente. Ze worden vaak gewonnen in groeves, waardoor de vorm van de stenen hoekig is. De Granade Slate groen staat prachtig als je een industriële look aan je tuin wilt geven. Ook bij een vijver of grijze tuintegels staan deze splitstenen heel mooi. Om te weten hoeveel je nodig hebt, is het handig om van tevoren de oppervlakte op te meten waar je de Canadian Slate groen wilt plaatsen. Geef met deze mooie stenen sfeer en uitstraling die helemaal past bij jou persoonlijke stijl.

Canadian Slate groen kopen bij 123Natuurproducten

Zie jij al helemaal voor je hoe de Canadian Slate groen bij jou in de tuin ligt? Bestel dan snel een zak bij 123Natuurproducten en wie weet ziet je tuin er binnenkort net zo uit als in je fantasie! We sturen onze bestellingen altijd zo snel mogelijk en helemaal gratis naar je op. Als je ons assortiment bekijkt, treft je alleen A-merk producten van de hoogste kwaliteit. Mocht je toch de splitstenen willen retourneren, dan kan dat gemakkelijk binnen 14 dagen. Als je vragen hebt over onze sierstenen of over een ander product, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met passend advies. Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Koop nu je tuinproducten bij 123Natuurproducten!

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze privacyverklaring.
Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.

    Inschrijven nieuwsbrief