Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind Split / Cappuccino split

Cappuccino split

Bij 123Natuurproducten kun je terecht om jouw tuin met de Cappuccino split op een verzorgde en aantrekkelijke manier vorm te geven. Met onze prachtige Cappuccino split krijgt jouw tuin gelijk een nieuwe look. Je kunt de Cappuccino split bijvoorbeeld gebruiken als bedekking voor tuinpaden of als bodembedekking in borders om onkruid tegen te gaan. Bekijk hier alle andere sierstenen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag op weg om samen te kijken hoe we jouw tuin kunnen verbeteren!

Voordelen van de Cappuccino split

Cappuccino split is een mooie siersplit met als voornaamste kleuren beige en donkerrood. Hierdoor heeft het een hele zachte en warme uitstraling. Deze natuurlijke kleuren van de marmeren en kalkstenen kiezeltjes geven het siersplit een rustige en stijlvolle uitstraling. Je kunt de Cappuccino split gebruiken in jouw tuin, op je looppad, oprit of parkeerplaats. Het is ook geschikt als decoratie-element in jouw tuin. Het is een mooie bodembedekker met een warme uitstraling zonder dat het teveel aanwezig is.

Het fijne is dat je amper rekening hoeft te houden met drainage, want de kiezeltjes hebben van zichzelf al een drainerende werking. Dit betekent dat je bij Hollandse regenbuien geen last heb van waterplassen die blijven staan. Daarnaast is ook het onderhoudsniveau relatief laag. Als het is neergelegd op de gewenste plek, dan ligt het gewoon goed.

Wij geven je graag advies!

Heb je vragen over de split Cappuccino of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Ze kunnen je altijd van passend advies voorzien dankzij hun jarenlange ervaring.

Cappuccino split bestellen bij 123Natuurproducten

Cappuccino split kun je eenvoudig online bij ons bestellen. Bij elk product in onze webshop zie je direct wat de levertijd is. Je kunt jouw bestelling in heel Nederland laten bezorgen. Bij ons koop je niet alleen heel voordelig, maar ook vertrouwd. Bestel jouw split vandaag nog bij 123Natuurproducten!