Winkelwagen0 Account

Bij 123Natuurproducten vind je de Carrara rond, een mooie witte steen en een populair materiaal voor tuinen en opritten. Het geeft een luxe uitstraling en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Dit komt met name door de lichte kleur van dit grindsoort waarmee je tuin of oprit optisch groter lijkt. Houd je van een verzorgde tuin met een luxueuze uitstraling? Koop dan de Carrara rond vandaag nog bij 123Natuurproducten! Bekijk hier al onze andere sierstenen.

Wat is Carrara rond?

Carrara rond is een mooi egaal wit grind. Het wordt uit de bekende marmergroeven van Carrara in Italië gewonnen. Dit marmer is sneeuwwit van kleur en wordt eerst gebroken. Vervolgens ontstaat er split en dat wordt getrommeld zodat geleidelijk een cirkelvormige steen ontstaat. Met Carrara rond kun je verschillende soorten tuinen verrijken en versieren.

Wat zijn de voordelen van Carrara rond?

Carrara grind rond is erg eenvoudig aan te leggen en er is weinig onderhoud nodig. Wel is het handig om voordat je het Carrara grind laat storen een anti-worteldoek aan te schaffen. Hierdoor gaan er geen wortels en ander onkruid tussen je prachtige nieuwe siergrind groeien. Daarnaast is het slim om er rekening mee te houden dat Carrara rond minder geschikt is om rond een vijver of andere vochtige oppervlakken neer te leggen. Op deze plekken is het gevoeliger voor groene aanslag. Door de Carrara rond op een zonnig oppervlak te leggen, ga je dit tegen.

Voor vragen en advies kun je bij ons terecht!

Als je vragen hebt over de Carrara rond of iets anders van ons wilt weten, dan kun je natuurlijk contact opnemen! We helpen je graag verder en voorzien je graag van passend advies voor jouw tuin.

Koop voordelig de Carrara rond bij 123Natuurproducten

Ben je overtuigd dat de Carrara rond de beste optie is voor jouw tuin? Het is voordelig en vertrouwd om bij ons te bestellen. Je ziet bij elk product in onze webshop direct wat de levertijd is. Het maakt niet uit waar je woont, want jouw bestelling kan in heel Nederland worden bezorgd. Bestel jouw Carrara rond vandaag nog bij 123Natuurproducten!