Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind Split / Castle beige grind

Castle beige grind

Castle Beige grind kan als geen ander prachtig worden neergelegd om een voor- en/of achtertuin mee op te vullen, wandelpaden mee te bekleden of de oprit van grind te voorzien. De egale grijs/beige kleur van de steentjes zorgt voor een goede match met de kleuren van de flora in de tuin; u creëert een mooi effect van aarde tinten bij elkaar. Door de egale kleur is het grind goed te gebruiken voor de aanleg van moderne strakke tuinen; maar uiteraard kom de Castle Beige grind in elk soort tuin goed tot zijn recht! Wil je jouw tuin graag voorzien van deze prachtige grindsoort? Bekijk snel ons aanbod op de webpagina!

Het gebruik van Castle grind

Bij 123Natuurproducten vind je Castle beige grind in zakken van 20kg. Het is verstandig om voor het bestellen van het grind te berekenen hoeveel zakken van het grind je nodig hebt. Natuurlijk staan onze specialisten met alle liefde voor je klaar als je vragen hebt over de hoeveelheid grind die jij nodig zal hebben. Voor het aanvullen van jouw tuin is het verstandig om het stuk grond waar de grind zal te komen liggen, te voorzien van een wortel of gronddoek. Zo voorkom je namelijk dat er onkruid door het grind heen zal groeien!

Grind kopen bij 123Natuurproducten

Denk je dat Castle Beige grind de perfecte grind-match in jouw voor- en/of achtertuin, op de wandelpaden op jouw erf of op de oprit zal zijn? Dan ben je bij 123Natuurproducten aan het goede adres. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk het benodigde aantal zakken van de Castle Beige grindsoort.

Vragen?

Heb je vragen over het gebruik van het Castle Beige grind, advies nodig over hoeveelheden of ben je graag om een andere reden in contact met een van onze specialisten? Geen probleem! Wij staan elke werkdag klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 238 0200, maar mailen naar info@123natuurproducten.nl mag natuurlijk ook!

Bekijk hier onze sierstenen.