Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind en Split / Crystal white grind

Crystal white grind

Voor het opvullen en decoratief aankleden van de voor- en/of achtertuin is Crystal White grind een perfecte match! De sneeuwwitte steentjes zullen als een ware eyecatcher in de tuin komen te liggen en passen met hun witte kleur als geen ander bij de kleur van de flora in uw tuin! Zeg nou zelf, wit is toch werkelijk met elke kleur te combineren? Bent u benieuwd in welke hoedanigheid Crystal White grind uw tuin kan opfleuren? Bekijk snel ons aanbod op de website.

Het gebruik van Crystal White grind

Naast de opvulling van de voor- en/of achtertuin met Crystal White grind, is deze soort grind natuurlijk ook goed te gebruiken voor het aanleggen van wandelpaden of om de oprit mee op te vullen. Laat je niet afschrikken door de Crystal White kleur; door de ronde keitjes af en toe om te gooien en door de regen zal de kleur goed op peil blijven! Tip: Bij het gebruik van Crystal White grind, is het een aanrader om een worteldoek of gronddoek neer te leggen, dit voorkomt dat er onkruid tussen het mooie Crystal White grind doorgroeit.

Grind kopen bij 123Natuurproducten

Ben je overtuigd en wil je graag Crystal White grind kopen voor op jouw erf? Bij 123Natuurproducten zit je voor de aanschaf van het grind voor in jouw tuin natuurlijk helemaal goed! Ben je benieuwd hoeveel grind je nodig zal hebben voor de oppervlakte grond dat je wil vullen? Of heb je advies van andere aard nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder voordat je jouw bestelling bij ons plaatst.

Vragen?

Wanneer je buiten advies, vragen of opmerkingen hebt, ben je natuurlijk ook van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar om jouw tuin van het mooiste grind te voorzien! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 238 0200, maar mailen naar info@123natuurproducten.nl mag natuurlijk ook!

Bekijk hier onze sierstenen.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment