Winkelwagen0 Account

Wil je jouw terras, pad of oprit een nieuwe look geven met de Granada split? Dat is een goede keuze! Bij ons vind je een enorm assortiment split waaronder de Granada split 10 18. Split is de meest basale verschijningsvorm van natuursteen. Het is het resultaat van splijten van steen, wat vaak gebeurt door natuurlijke factoren. Met de Granada split geef je je tuin een andere uitstraling waardoor je weer optimaal kan gaan genieten van je heerlijke tuin!

Wat is Granada split?

Granada split is een kalksteen split in verschillende aardetinten. Het is een splitsoort van kalksteen en wordt gewonnen in groeves. De vorm van de split is daardoor hoekig. Dit heeft als voordeel dat de siersplit minder zal verrollen dan grind. Met Granada split breng je snel kleur en accenten aan in je tuin, wat zorgt voor een mooi warm effect. Zo geef je de sfeer en uitstraling mee die helemaal past bij je persoonlijke stijl.

Hoeveel Granada split heb je nodig?

Dit hangt er natuurlijk vanaf hoe groot het oppervlakte is waar je het grind op wilt leggen. Meet van te voren op hoe groot het oppervlakte is en bestel de benodigde hoeveelheid grind in onze webshop.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

Benieuwd hoeveel grind je nodig hebt voor jouw terras, pad of oprit of kunnen we je ergens anders mee helpen? Onze medewerkers denken graag mee en kunnen je dankzij hun jarenlange ervaring voorzien van advies op maat. Zo wordt jouw tuin helemaal zoals jij het graag wil hebben!

Bestellen bij 123Natuurproducten

Heb je interesse in de Granada split? Bij 123Natuurproducten kun je altijd rekenen op de laagste prijsgarantie én een snelle levering. Wij zijn uw specialist in tuinonderhoud en staan garant voor de beste kwaliteit tegen een lage prijs!

Bekijk hier onze sierstenen.