Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind en Split / Limburgs grind

Limburgs grind

Limburgs grind is een speelse mix van verschillende kleuren grindsteentjes. De grindsteentjes hebben natuurlijke tinten waardoor in de algehele uitstraling van Limburgs grind aardetinten de overhand nemen. Door de natuurlijke tinten van het Limburgs grind, valt deze grind goed te combineren in verschillende soorten tuinen. De kleurencombinaties passen bij de flora in iedere tuin en daardoor is het Limburgs grind een graag geziene variant in de Nederlandse tuin. Ben je op zoek naar een kleurrijke doch rustige grindsoort voor in jouw tuin? Bekijk snel de opties op onze webpagina!

Maten Limburgs grind

Via 123Natuurproducten is het mogelijk om verschillende soorten maten van het Limburgs grind aan te schaffen. Via onze webshop vind je Limburgs grind 4 8 mm, 8 16 mm of 16 32 mm. De grootst genoemde maat in voorheen genoemde maten is de maximale grootte van de kleinste kant van een grindsteentje in die specifieke zak. Hoewel de kleinste maat bijvoorbeeld 16 mm is, kan het dus zijn dat het steentje aan de grootste zijde veel groter is. Het is verstandig hier van tevoren goed over na te denken! Mocht je niet zeker weten welke maat grindsteentjes je nodig hebt voor in de tuin? Onze specialisten helpen je uiteraard graag verder.

Grind kopen bij 123Natuurproducten

Lijkt de kleurrijke doch rustige mix van dit Limburgs grind de perfecte grindsoort om jouw tuin decoratief mee op te vullen? Bij 123Natuurproducten vind je de drie verschillende maten Limburgs grind in zakken van 20 kg! Heb je advies nodig over het leggen van grind, of over andere zaken? Wij helpen je graag verder jouw tuin een stukje op te fleuren.

Contact opnemen?

Wij staan voor je klaar om jouw tuin van het mooiste grind te voorzien! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 238 0200, maar mailen naar info@123natuurproducten.nl mag natuurlijk ook!

Bekijk hier onze sierstenen.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment