Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind en Split / Moraine grind

Moraine grind

Het gebruik van Moraine grind komt in veel Hollandse tuinen voor. De mix grind is een erg populaire soort, mede door de scherpe prijzen waar deze grind voor aan te schaffen is. Daarnaast past de Moraine grind met haar kleuren; blauw, wit, grijs en bruine tinten, perfect in verschillende soorten en stijlen tuin! Moraine grind is dus een erg toegankelijke grind soort; benieuwd of deze grind bij jouw tuin zou passen? Bekijk snel ons assortiment via onze webpagina!

Maten Moraine grind

Het Moraine grind kent een aantal verschillende maten waarin de steentjes verkrijgbaar zijn. De meest voorkomende maten zijn Moraine grind 8 16 mm, of Moraine grind 16 32 mm. Deze maten geven aan dat de grootst genoemde maat, de maximale maat is van de kleinste kant van een grindsteentje. Hoewel de kleinste maat bijvoorbeeld 16 mm is, kan het best zijn dat het steentje aan de grootste zijde veel groter is. Hou hier dus rekening mee bij het bestellen van het Moraine grind! Wanneer je niet zeker weet welke maat stenen in jouw tuin zou passen, neem dan gerust contact met onze specialisten op!

Grind kopen bij 123Natuurproducten

Denk je dat Moraine grind een mooie aan- en opvulling voor jouw voor- en/of achtertuin, wandelpaden of oprit zou zijn? Top! Bij 123Natuurproducten zit je voor de aanschaf van deze mooie grindsoort helemaal op de juiste plek. Wanneer je weet welke maat en welke hoeveelheid grind je nodig hebt, plaats je snel en gemakkelijk een bestelling via onze website!

Vragen?

Als je vragen hebt of op zoek bent naar vakkundig advies, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen! Wij zijn elke werkdag bereikbaar en helpen je graag een handje verder om van jouw tuin de allermooiste te maken! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 238 0200, maar mailen naar info@123natuurproducten.nl mag natuurlijk ook!

Bekijk ons hele assortiment grind en split.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment