Winkelwagen Account

Noors graniet is de juiste keuze wanneer je op zoek bent naar een grijze steensoort maar niet te donker! Zoals de naam al doet vermoeden, wordt het geïmporteerd vanuit Noorwegen. Deze steensoort is geschikt als siersplit en als halfverharding. Zo kun je je tuin ermee versieren, maar ook opritten en paden.

Wat is Noors graniet?

Noors graniet is een breuksteen met een grijze kleur waar roze aders doorheen lopen. Zoals de naam al doet vermoeden, is de steen afkomstig uit het Scandinavische Noorwegen. Aangezien het een natuurproduct is, kan per steentje de mate van de rood/roze kleur verschillen. Daarnaast bevat de steen kleine erts, die glinsteren als de zon erop staat.

Noors graniet als halfverharding

Ben je op zoek naar een harde steen voor een parkeerplaats, plein, speeltuin, wandelpad, of fietspad? Noors graniet is een 100% natuurproduct met een hoge stabiliteit. Het is geschikt voor veel verschillende plekken waar mensen overheen lopen, fietsen of rijden.

Noors graniet split als siersplit

Naast dat het goed in te zetten is als halfverharding, is deze steensoort ook te gebruiken als decoratie in siertuinen. Door de lichte roze tinten in de steen krijgt de grijze kleur een warm karakter. Daardoor is het vaak ook goed te combineren met tegel of klinkerpaden en de kleur van jouw huis. Beide tinten komen namelijk vaak wel ergens in terug.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

Wil je graag meer weten of ben je op zoek naar advies? Onze medewerkers hebben veel kennis en helpen je met een advies op maat. Neem dus gerust contact met ons op!

Noors graniet bestellen bij 123Natuurproducten

Wil je graag een warme steensoort aanschaffen als halfverharding voor een parkeerplaats of juist als decoratie? Noorse graniet is dankzij de grijze kleur toe te passen in zowel moderne als landelijke tuinen. Voor een rustige uitstraling en een goede afwatering is dit de juiste keuze! Bestel snel en voordelig bij 123Natuurproducten.

Bekijk hier onze sierstenen.