Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Halfverharding / greenSand Halfverharding

greenSand Halfverharding

greenSand Halfverharding 0-6mm

Een klimaatbestendige halfverharding

De greenSand Halfverharding 0-6 mm is een unieke halfverharding in Nederland die actief CO₂ opruimt. Dit duurzame product is gemaakt van olivijnrijk gesteente en staat geregistreerd in de Nationale Milieu Database. Het grijsgroene gesteente absorbeert permanent CO₂ door verwering, waardoor het bijdraagt aan een beter milieu.

Naast de milieuvoordelen biedt deze halfverharding een hoge haakweerstand en uitstekende waterdoorlatendheid. Hierdoor zijn de paden niet alleen bestand tegen slijtage, maar ook rolstoeltoegankelijk en vrij van ongewenste waterplassen. Kies voor greenSand Halfverharding 0-6 mm voor duurzame en functionele paden.

 

 

Duurzaam en Klimaatbestendig: Onderhoudsvriendelijke Halfverharding

De onderhoudsvriendelijke halfverharding met olivijnrijk gesteente biedt een duurzame en klimaatbestendige oplossing voor uw paden. Door de natuurlijke reactie van het gesteente met regenwater wordt de bodem ontzuurd, wat de groei van algen en onkruid remt. Hierdoor behoudt de halfverharding zijn oorspronkelijke kleur, in tegenstelling tot andere halfverhardingen die na verloop van tijd groen worden. Kies voor deze innovatieve halfverharding voor een milieuvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk resultaat.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze
privacyverklaring. Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.