Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Schelpen / Schone schelpen

Schone schelpen

Wil jij een mooi pad aanleggen in of rondom je tuin, of wil je een stuk in je tuin mooi decoreren met schelpen? Dan ben je bij 123Natuurproducten aan het goede adres. Bij ons kan je gemakkelijk een big bag schone schelpen bestellen. Wij vinden het belangrijk dat jouw tuin er mooi uit ziet, maar dat je ook gemakkelijk een big bag schone schelpen in huis kan hebben. Een big bag vol met schone schelpen wordt gewonnen uit de Waddenzee. Het ligt aan de weersomstandigheden hoe de schelpen per vangst eruitzien. De ene keer bevatten de schelpen bijvoorbeeld meer zand dan de andere keer. Vaak worden de schelpen gebruikt als decoratie en als sierproduct. Daarnaast wordt het ook wel eens gebruikt als isolatiemateriaal bij kruipruimtes.

Wat zijn schone schelpen?

Een big bag schone schelpen maakt eerst een hele reis door voordat het daarin zit. Allereerst worden de schelpen opgezogen vanuit de Waddenzee. Vervolgens wordt het opgeslagen op een schip en aan wal gebracht. Is het weer slechter, dan kan het zijn dat er bijvoorbeeld meer zand in zo’n big bag schone schelpen zit dan de andere keer. Ook de kleur van de schelpen kan afwijken per keer. Een schelp die net uit de zee komt is vaak donkerder van kleur. Na verloop van tijd wordt dat steeds lichter op het moment dat de schelpen buiten liggen.

Wij geven graag advies!

Heb je vragen over een big bag schone schelpen? Of wil je advies ontvangen over de schone schelpen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag! Onze medewerkers hebben veel ervaring waarmee ze je goed kunnen helpen. Wij staan voor je klaar!

Big bag schone schelpen bestellen bij 123Natuurproducten

Als je de schone schelpen hebt gevonden die je wil kan je gemakkelijk een big bag schone schelpen bestellen op onze website. Er staat direct bij wat de levertijd is en we leveren in heel Nederland. Bestel vandaag nog jouw big bag schone schelpen op 123Natuurproducten!

Bekijk hier onze sierstenen.