Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Tuin Bedekking / Boomschors / Franse Boomschors / Franse Boomschors Premium (decor)

Franse Boomschors Premium (decor)

Bij 123Natuurproducten verkopen wij Franse boomschors premium (decor). Dus als jij op zoek bent naar boomschors ben je bij ons aan het juiste adres. De Franse boomschors premium is een bodembedekker die vaak gebruikt wordt voor borders in tuinen, wandelpaden en voor bloembakken en plekken waar planten staan. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor een speeltuin of een plek waar kinderen spelen. Door de Franse boomschors premium als ondergrond te gebruiken kan je de val breken. Dit type boomschors bestaat uit schors van een pijnboom uit landen rondom de Middellandse Zee.

Voordelen van Franse boomschors premium

De kleur van de Franse boomschors premium bestaat doorgaans uit roodbruin met grove groeven in de schors. Daarnaast is dit type bodembedekker erg duurzaam en vast, want het heeft een lange levensduur. De schatting is dat dit type wel 5 á 6 jaar mee kan gaan. Hierdoor heb je er zelf minder onderhoud aan. Het beschermt de bodem, gaat op een milieuvriendelijke manier onkruid tegen en staat erg mooi in de tuin. Franse boomschors premium (decor) beschermt de bodem doormiddel van het vocht wat wordt vastgehouden of wordt losgelaten. In de zomer beschermt het tegen de uitdroging en in de winter beschermt het tegen de vorst. Daarnaast is het een veilige ondergrond voor kinderen die spelen.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de Franse boomschors premium (decor) of wil je graag advies ontvangen over dit type bodembedekker? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag en zullen je advies geven over de dingen waar je niet uit komt. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Franse boomschors premium kopen

Franse boomschors premium is gemakkelijk, vertrouwd en voordelig bij ons te bestellen. Daarnaast staat er bij elk product wat de geschatte levertijd is. Hierdoor weet je precies wanneer je iets in huis hebt. De bestellingen worden geleverd in heel Nederland. Bestel jouw Franse boomschors premium (decor) vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Bekijk hier onze tuin bedekking.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment