Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Tuin Bedekking / Houtsnippers / Houtsnippers antraciet

Houtsnippers antraciet

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bij 123Natuurproducten vindt je verschillende soorten houtsnippers, waaronder houtsnippers antraciet. Met deze houtsnippers geef je jouw tuin een moderne look en zorg je voor een goede bodembedekking. Daarnaast geven ze een kleurrijk accent aan onderdelen in jouw tuin. Je kan houtsnippers antraciet ideaal gebruiken voor een wandelpad, oprit, speelplek of op een andere plek in de tuin. Het is niet alleen functioneel, maar het staat ook nog eens mooi. Hierdoor creëer je gelijk een nieuwe look in je tuin.

Voordelen van houtsnippers antraciet

De houtsnippers hebben een antraciet kleur en zijn van lange levensduur. Meestal gaan ze zo’n 1 tot 2 jaar mee. Hierdoor hoef je ze niet vaak te vervangen of bij te vullen. De houtsnippers beschermen de bodem in je tuin het hele jaar door. Ook helpen de houtsnippers tegen uitdroging en het voorkomen van onkruid. Hierdoor maak je het met houtsnippers een onderhoudsvriendelijke tuin. Ze zorgen voor een moderne uitstraling in de tuin. Vogels gebruiken houtsnippers zelfs voor hun nestjes, zo help je de natuur dus ook een beetje. Daarnaast zijn houtsnippers antraciet ook nog eens veilig voor kinderen en huisdieren. Hierdoor kan je onbezorgd genieten van deze soort.

Wij zijn er voor vragen en advies!

Heb je vragen over houtsnippers antraciet of zou je meer advies willen ontvangen over deze bodembedekker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen en kunnen je voorzien van advies. Ook kunnen wij je advies op maat geven en kijken wat past bij jouw tuin. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Houtsnippers antraciet bestellen bij 123Natuurproducten

Houtsnippers antraciet zijn gemakkelijk, voordelig en vertrouwd bij ons te bestellen. Daarnaast staat er bij elk product aangegeven wat de verwachte levertijd is, zo weet je gelijk waar je aan toe bent. De bestelling kan geleverd worden in heel Nederland. Bestel jouw houtsnippers antraciet vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Grote volumes houtsnippers

Wil je graag grotere volumes houtsnippers. Dan kan je ook eens kijken bij: Houtsnippers Basic van Stamhout

Bekijk hier onze tuin bedekking.