Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Bodembedekkers / Houtsnippers / Houtsnippers Naaldhout

Houtsnippers Naaldhout

Wie op zoek is naar houtsnippers naaldhout is bij 123Natuurproducten aan het goede adres. Wij verkopen hier allerlei soorten houtsnippers. Houtsnippers van naaldhout bestaan uit een bijproduct uit de houtzagerij. Vaak bestaat het uit een mix van eik, beuk, berk, esdoorn, es en els. Het hangt per samenstelling af van de beschikbare soorten in het seizoen. Doorgaans zitten er geen bladeren in, maar wat takjes kunnen er wel bij zitten. Dit type bodembedekker wordt idealiter gebruikt voor tuinen, paden en borders. Daarnaast kan je houtsnippers van naaldhout zelfs gebruiken voor de moestuin.
Voordelen van houtsnippers naaldhout
De kleur van dit type houtsnipper is vaak lichtbruin tot bruin. Ze hebben een lange levensduur en gaan zo’n 1 tot 2 jaar mee. Hierdoor hoef je slechts jaarlijks te controleren of er al bijgevuld moet worden of dat het nog wel even mee kan. Zo maak je je tuin onderhoudsvriendelijk en de houtsnippers beschermen ook nog eens de bodem. In de zomer beschermen ze tegen uitdroging en het opkomen van onkruid. En in de winter beschermen ze tegen vorst en het beschadigen van de planten. De naaldhout houtsnippers zijn bestemd tegen ieder type weer. De houtsnippers kunnen overal gebruikt worden aangezien ze kindvriendelijk zijn. Je kan ze ook gebruiken bij speeltoestellen om een eventuele val te verzachten.
Neem contact met ons op!
Mocht je vragen hebben over houtsnippers naaldhout horen wij het graag! Daarnaast zijn wij er ook om je advies te geven over jouw tuin. We helpen je graag op weg met al je vragen en helpen je persoonlijk. Onze medewerkers staan voor je klaar!
Houtsnippers naaldhout bestellen bij 123Natuurproducten
Houtsnippers naaldhout zijn eenvoudig online te bestellen. Je ziet direct wat de verwachte levertijd is bij elk product. Bestellingen worden in heel Nederland bezorgd en het bestellen is bij ons vertrouwd en voordelig. Bestel vandaag nog jouw houtsnippers naaldhout bij 123Natuurproducten!

Er zijn diverse producten beschikbaar: van loofhout of naaldhout. Passend bij ieder doel. Bekijk hier al onze tuin bedekking of kijk verder naar ons gehele assortiment houtsnippers.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze
privacyverklaring. Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.