Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Haardhout / Netzakken

Netzakken

Voor een ideale stookmix met haardhout van eiken, essen, elzen en berken vind je bij ons netzakken die je in grote hoeveelheden kunt bestellen. Je hebt bovendien de keuze uit ovengedroogd en natuurlijk gedroogd haardhout. Beide soorten zijn beschikbaar in netzakken van 21 liter of op pallets van 18 tot 72 netzakken.

Netzakken voor haardhout

Het voordeel van de netzakken is dat ze sterk zijn en dus grote hoeveelheden hout kunnen dragen. De netzakken zelf zijn uiteraard niet zwaar en daarnaast ook gemakkelijk te verplaatsen. Je bespaart jezelf dus hiermee tijd, omdat je niet met losse blokken haardhout hoeft te sjouwen en het hout ook nog eens goed bij elkaar blijft.

Natuurlijk gedroogd en ovengedroogd haardhout

Je kunt bij ons terecht voor natuurgedroogd en ovengedroogd haardhout. Het verschil tussen beide zit natuurlijk al in de naam, natuurgedroogd hout is op natuurlijke wijze gedroogd en ovengedroogd hout is in een ‘oven’ gedroogd. Op natuurlijke wijze betekent dat het door bijvoorbeeld de wind of de zon droog is geworden. De oven in ovengedroogd slaat op de droogkamers die hiervoor gebruikt worden. Dit proces gaat sneller dan wanneer je het natuurlijk zou doen.

De netzakken met natuurlijk gedroogd haardhout hebben een vochtigheidspercentage van rond de 25%. Het ovengedroogde hout heeft een vochtigheidspercentage van onder de 20%.

Losse netzakken en pallets

Voor beide stookmixen hebben we netzakken van 21 liter. De ovengedroogde stoofmix bieden we ook aan op pallets van 18, 30, 42 en 72 netzakken. Zo weet je zeker dat je genoeg stookhout in huis haalt!

Netzakken bestellen

Je bestelt de netzakken, op pallet of los, simpel en snel in onze webshop. Kom je er niet helemaal uit met je bestelling of het juiste aantal? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier onze andere haardhout soorten