Calculator Winkelwagen1 Account
Tuin Bedekking 123natuurproducten

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Tuin Bedekking

Tuin Bedekking

Je tuin, een plek die bij uitstek mooi én praktisch moet zijn. De keuze voor de juiste tuin bedekking is dus een belangrijke. Vooral voor het creëren van een looppad, zithoek of terrasje is natuurlijke tuin bedekking erg geschikt. Bij ons kun je daarom terecht voor verschillende soorten bodembedekking: boomschorscacaodoppenhoutsnippers en perzikstenen Daarnaast vind je bij ons ook het nodige toebehoren voor grondbedekking in je tuin.

De voordelen van tuin bedekking

Zoals gezegd is tuin bedekking niet alleen mooi, maar ook praktisch. Hieronder zetten we daarom de voordelen van goede bedekking op een rijtje.

Het houdt onkruid tegen

Tuin bedekking, mits goed aangelegd, is een goede manier om onkruid tegen te houden. Als je het aanlegt met een dikte van minimaal 5cm zorg je ervoor dat er geen licht en lucht meer doorkomen en onkruid dus niet de mogelijkheid krijgt om te groeien. Scheelt jou weer onkruid wieden! In sommige gevallen kan het natuurlijk nog wel voorkomen dat er een klein beetje onkruid doorkomt, maar dit is door de tuin bedekking goed te verwijderen, omdat het onkruid door de bedekking niet goed kan wortelen.

Dieren en ongedierte weghouden

Door de structuur van de bodembedekking van 123Natuurproducten hou je ook bijvoorbeeld katten en slakken weg. De ondergrond is namelijk niet comfortabel voor ze en van katten is zelfs bekend dat ze de geur en het geluid van met name cacaodoppen niet fijn vinden en ook slakken zijn met name geen fan van deze bodembedekking. Pas echter wel op met dit type grondbedekking, honden zijn allergisch voor chocolade, gebruik dit dus niet als u een hond heeft!

Het is goed voor de grond

De natuurlijke tuin bedekking van 123Natuurproducten houdt zonlicht tegen en voorkomt daarmee dat de grond uitdroogt. Sterker nog, doordat de bedekkers vocht goed doorlaten, wordt de grond ook vochtiger dan wanneer je er bijvoorbeeld tegels oplegt. En het is niet alleen water dat ze doorgeven aan de grond. Omdat het natuurlijke producten betreft zal het namelijk na verloop van tijd ook vergaan en zullen ze dienen als voedingsstof voor je tuin. Wanneer dit proces in gang komt verschilt per type tuin bedekking.

Het is mooi!

Niet geheel onbelangrijk, het is ook nog eens een mooie toevoeging aan je tuin. Je hebt genoeg keuze uit verschillende kleuren bodembedekking voor je tuin, dus er zit altijd iets tussen dat past bij de rest van jouw tuin. Doordat het allemaal natuurlijke producten zijn past het vaak beter in het geheel dan tegels of stenen.

Tuin bedekking bestellen

Je kunt je tuin bedekking bij ons bestellen in verschillende hoeveelheden, van kleine zakken tot big bags en pallets. Als je de juiste bedekking voor jouw tuin hebt gevonden kun je direct zien in welke hoeveelheden en verpakkingen het beschikbaar is. Ook zie je direct wat de levertijd is, voor sommige bodembedekkingsproducten kun je zelfs een spoedbestelling plaatsen. Als je dat op een werkdag voor 12.00 uur doet heb je je bestelling de volgende werkdag al binnen.

Vragen over 123Natuurproducten

Heb je nog vragen over onze tuin bedekking, de levering ervan of een ander product in onze webshop? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice, ze zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze privacyverklaring.
Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.

    Inschrijven nieuwsbrief