Calculator Winkelwagen0 Account

Mocht je op zoek zijn naar een kist haardhout, dan zit je met het assortiment van 123Natuurproducten altijd goed. Om te kunnen stoken met een haardkachel, heb je natuurlijk een opbergkist nodig. Met het juiste hout zorg je voor warmte en een gezellig vlammenspel. Je kan bij ons kiezen uit verschillende afmetingen, dus kies het formaat kist voor haardhout dat bij jou past. Bestel de kist heel eenvoudig in onze website!

Voordelen kist haardhout

Een kist voor haardhout bij 123Natuurprodcuten is gevuld met hout wat afkomstig is uit Nederland. Daarnaast is het duurzaam en voldoet het hout aan alle eisen. Zo bieden we haardhout in verschillende verpakkingen aan. Denk aan aan big bag, zakken of een kist. Ook deze kist zelf is in meerdere formaten verkrijgbaar. Hierin zit al het haardhout opgestapeld bij elkaar. Er zijn verder allerlei soorten hout beschikbaar. Denk aan eiken, beuken, essen, berken en een haardhout stookmix. Het wordt vaak kunstmatig gedroogd, aangezien de vraag naar een kist voor haardhout steeds groter wordt. Je hebt de optie voor 1 kuub en de optie voor 2 kuub. Bij beide opties valt er weer te kiezen uit het soort kist dat je wilt. Kies je voor beuken of toch voor een ander soort haardhout?

Kist voor haardhout kopen bij 123Natuurproducten

Ben jij op zoek naar een grote kist voor haardhout? Dan is 123Natuurproducten de winkel die je nodig hebt! Heeft de kist haast? Geef makkelijk bij je bestelling aan dat het om een spoedverzending gaat en krijg het binnen drie werkdagen thuisgeleverd. Kies je voor een normale levertijd? Dan versturen we de kist helemaal gratis naar je op, waar je ook in Nederland woont. Bij 123Natuurproducten kun je altijd uitgaan van A-kwaliteit tuinproducten voor een vriendelijke prijs. Twijfel je nog of de haardhout kist de juiste is? Je kunt het bij ons makkelijk retourneren en je geld terugkrijgen. Als je vragen hebt over één van onze producten, dan zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00-12.00 en 13.00-16.00 uur. Je kunt naar ons mailen of bellen naar 085-2380200. Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Koop nu een kist voor haardhout bij 123Natuurproducten!