Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Bemesting / Kalk gazon

Kalk gazon

Kalk voor je gazon is de best manier om het gras te onderhouden. Daarom ben je bij 123Natuurproducten op de goede plek beland. Bij ons heb je namelijk keuze uit twee soorten kalk voor je gazon: kalkkorrels en kalkpoeder. Hiermee kun je je tuin onderhouden en krijgt die de gewenste mooie diepgroene kleur. Met behulp van kalk voor je gazon zorg je dus goed voor je tuin en op den duur dus ook voor jezelf. Bekijk dus nu ons assortiment en plaats je bestelling vandaag nog!

Wat is kalk gazon

Met kalk voor je gazon zorg je voor een gezonde grasmat. Helaas groeit gras uit zichzelf bijna nooit zonder dat je er andere planten tussen vindt en het heeft van nature niet altijd die mooie frisgroene kleur. Grondbodems zijn vaak heel zuur en dat betekent dat de pH-waarde erg laag is. Mossen zijn hier gek op en groeien daarom erg snel. Het nadeel daarvan is dat mos het gras verdringt. Dat wil je natuurlijk liever niet in je eigen tuin. Je kunt zuur in de grond bestrijden met kalk voor het gazon. Kalk bevat calcium en magnesium in de vorm van magnesiumoxide. Die stoffen zorgen ervoor dat de zuurgraad daalt en mossen daarmee verdwijnen. Hierdoor kunnen de planten en het gras de voedingsstoffen beter in zich opnemen en kunnen wortels en graszoden beter dichtgroeien. Daarmee krijg jij je gewenste mooie groene gazon. Bij 123Natuurproducten hebben we kalk voor je gazon in ons assortiment.

Soorten kalk gazon

Bij 123Natuurproducten hebben we twee soorten kalk voor je gazon: kalkkorrels en kalkpoeder. Er is niet een heel groot verschil tussen de twee, behalve de vorm. Kalkkorrels verkopen we in twee varianten: een zak van 10 of 25 kilo. Kalkpoeder verkopen we in zakken van 25 kilo. Kom je er niet uit welke van de twee soorten het beste bij jou past? Neem dan vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Kalk voor het gazon kopen

Als je de geschikte kalk voor je gazon hebt kunnen vinden, kun je dit heel makkelijk bij 123Natuurproducten bestellen. Het gebruik van kalk geeft je tuin een extra boost. Op onze website zie je gelijk de levertijd van kalk voor je gazon. Wel zo handig! Je kunt je bestelling in heel Nederland gratis laten bezorgen. Bij 123Natuurproducten vind je alleen A-kwaliteit tuinproducten, dus je weet zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Mocht je per ongeluk de verkeerde kalk hebben besteld, of er is iets anders aan de hand, dan kun je het gemakkelijk retourneren. Als je vragen hebt over kalk of over een ander product, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met passend advies. Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Koop nu kalk voor je gazon bij 123Natuurproducten!