Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Bemesting / Kunstmest

Kunstmest

Als je jouw tuin optimaal wil laten leven, is het gebruik van kunstmest zeker aan te raden. Kunstmest is beschikbaar in verschillende varianten, omdat niet elk gewas dezelfde voedingsbehoefte heeft. Neem dus een kijkje in ons ruime assortiment en kies de juiste soort voor jouw tuin!

Kunstmest van 123Natuurproducten

Bij 123Natuurproducten vind je diverse soorten en hoeveelheden kunstmest, zodat er altijd iets voor jouw tuin bij zit. Wij hebben alle juiste kennis en ervaring op het gebied van kunstmest en tuinen, dus we kunnen je ook van passend advies voorzien. Bij de productomschrijving kun je bovendien al veel informatie vinden over het type kunstmest en de gewassen of planten waar je het voor kunt gebruiken. Lees dit dus ook goed door voor je een bestelling plaatst.

Soorten kunstmest

Heb je kunstmest nodig om het gras in je paardenweide te laten groeien? Of zoek je gazonmest voor in je achtertuin? Voor elke klus heb je weer andere kunstmest die het best is. Maak dus je keuze uit kunstmest voor de paardenweide, tuinmest, gazonmest en stikstofmest. Natuurlijk hebben we die kunstmest van de beste merken zoals Florentus, Seferto en Triferto.

De beste periode om kunstmest te gebruiken

Kunstmest is bedoeld om je gazon of planten een boost te geven. Het beste moment om dit te doen is dan ook op het moment dat het groeiseizoen aanbreekt. In de winter gebruiken je gazon en je planten natuurlijk al hun reserves om de kou door te komen. Zodra ze weer een beetje in bloei en groei komen, kunnen ze dus wel een extra oppepper gebruiken: kunstmest. Omdat de kunstmest het best werkt in combinatie met vochtige omstandigheden is het verstandig te strooien wanneer het regent of gaat regenen. Op die manier wordt het namelijk sneller opgenomen in de grond.

De hoeveelheid kunstmest

Je kunt je kunstmest bestellen in losse zakken van 10, 20 of 25 kg, maar voor de grotere oppervlakten is er vaak meer nodig dan een paar losse zakken. Gelukkig kun je daarvoor pallets bestellen met 10, 20, 25, 40, 50 of 100 zakken, afhankelijk van het type kunstmest en de inhoud van de zakken. Bovendien profiteer je bij grotere bestellingen van staffelkorting! Per type kunstmest verschilt het hoeveel je nodig hebt, lees daarvoor de productomschrijving, zodat je een afgewogen keuze kunt maken.

Kunstmest bestellen bij 123Natuurproducten

Kunstmest kopen? Dat doe je bij 123Natuurproducten! Als je de geschikte kunstmest voor jouw gras hebt kunnen vinden, kun je deze eenvoudig online bestellen. Doordat de levertijd al bij het product gegeven staat, weet jij precies wanneer jij het moet verwachten. Voorzie jouw tuin van een letterlijke bloei en koop jouw kunstmest vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over onze kunstmest of over onze andere bemesting, dan kun je daarvoor contact met ons opnemen. We helpen je graag verder en kunnen je altijd van passend advies voorzien voor jouw tuin. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je jouw kunstmest moet gebruiken? Wij helpen je graag! Natuurlijk ook met vragen over andere producten uit de webshop, zoals koemestkorrels of organische meststof.