Winkelwagen0 Account

Zand voor in de zandbak is ander zand dan je vindt op het strand of in het bos. Dit type zand is namelijk speciaal gezeefd en gespoeld zodat er zo schoon mogelijk zand overblijft dat niet aan je kleding of knieën blijft plakken. Heb je speelzand voor je zandbak nodig? Dan bestel je het bij 123Natuurproducten.

Speelzand voor je zandbak

Speelzand wordt veel gebruikt in zandbakken of andere speelplekken waar zand ligt. Het is zoals gezegd schoner dan regulier zand. Alle leem en ander grof organisch materiaal wordt uit het zand gespoeld en gezeefd, waardoor alleen het ‘schone’ zand nog overblijft. En dat schone zand wil je natuurlijk voor je kinderen, voor algemene hygiëne, maar ook omdat je met dit zand minder kans hebt op kleine schaafwondjes. Het zand is uiteraard nog wel plakkerig genoeg om mooie zandkastelen van te bouwen, maar blijft minder snel aan je kleding plakken.

Voorkom onkruid

Als je eenmaal een mooie bak schoon zand hebt wil je niet dat dit verpest wordt door opkomend onkruid. Dit kun je voorkomen door een worteldoek onder het zand te plaatsen. Dit doek voorkomt dat er onkruid van onderen doorkomt. Ook andere planten kunnen dan niet groeien in de zandbak.

Speelzand bestellen

Bestel je speelzand en eventuele andere natuurproducten gemakkelijk via onze webshop. Speelzand is bij ons beschikbaar in losse zakken, maar ook per pallet van 10, 25 of 48 zakken. Heb je nog vragen over je bestelling of de eigenschappen van speelzand? Nee dan contact met ons op, we helpen je graag verder! Dan kunnen jij en je kinderen zorgeloos genieten van de zandbak.

Bekijk ook onze andere zanden.