Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Haardhout / Haardhout mix

Haardhout mix

Haardhout mix is een mix van verschillende soorten haardhout. De haardhout stookmix bestaat voornamelijk uit eiken- en essenhout met hier en daar wat stukken beuken- en berkenhout. Dit type haardhout mix is voornamelijk geschikt voor beginners. Het heeft namelijk geen specifiek type hout en is dus geschikt voor iedereen.

Wat is een haardhout stookmix?

De samenstelling van een haardhout mix hangt voornamelijk af van het hout wat per seizoen beschikbaar is. Aangezien het makkelijk brandbaar is, kan een beginner het beste een haardhout mix kopen. Daarentegen betekent het niet dat het voor de gevorderde stoker ook geen prettig hout is. Het hout brandt binnen no time en zo zit je snel voor een warm vuurtje. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit en je moet niet zomaar een haardhout mix kopen. Daarom hebben wij mixen met de beste soorten haardhout. Er is een goede balans tussen verschillende soorten hout en het liefste maken wij mooi gebruik van eiken, essen, berken en de els. Wij drogen het hout in de oven, waardoor het een vochtigheidspercentage heeft van minder dan 20%. 123Natuurproducten verkoopt haardhout stookmixen in verschillende verpakkingen. Wil je een haardhout mix kopen? Dat kan in de vorm van een zak, pallet of kist.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over een haardhout stookmix of wil je advies ontvangen over haardhout? Neem dan contact met ons op. Wij hebben ervaren medewerkers die je bij elke vraag goed kunnen helpen. Daarnaast geven wij je graag advies over de haardhout mixen!

Haardhout mix kopen

Heb je de juiste haardhout mix gevonden en wil je die graag bestellen? Dat kan gemakkelijk via onze website. Er wordt bij elke bestelling een verwachte levertijd gegeven, zodat je precies weet wanneer je het haardhout in huis hebt. Daarnaast leveren wij in heel Nederland en is het bestellen bij ons voordelig en vertrouwd. Bestel vandaag nog jouw haardhout stookmix bij 123Natuurproducten!

Bekijk ook onze andere haardhout soorten