Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Zand / Brekerzand

Brekerzand

Wie op zoek is naar brekerzand voor zijn of haar tuin of terrein is bij 123Natuurproducten aan het goede adres. Je vindt bij ons namelijk hét zand dat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van de kwaliteit en de uitstraling van jouw tuin of terrein. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor advies op maat. Aarzel dus vooral niet en bestel jouw brekerzand vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: 123Natuurproducten!

Brekerzand is gebroken zand om je bestrating mee in te vegen. Het wordt dan ook vaak inveegzand genoemd. Dit komt door het hoekige structuur van het zand en de kleine steentjes. Het is vooral geschikt voor bestrating met bredere voegen en kan ook als onderlaag dienen voor bijvoorbeeld gebakken klinkers. Het brekerzand zwart van 123Natuurproducten is natuurlijk van kwalitatief hoog niveau, zodat je zeker weet dat je jouw terrein het zand geeft dat het verdient. Bestel jouw zwarte brekerzand vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over brekerzand of iets anders van ons wilt weten, dan kun je daarvoor contact met ons opnemen. We helpen je graag verder en kunnen je altijd van passend advies voorzien voor jouw tuin. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je jouw zand moet gebruiken? Wij helpen je graag!

Brekerzand kopen bij 123Natuurproducten

Als je het geschikte brekerzand hebt kunnen vinden, kun je dit eenvoudig online bestellen. Bij elk product in onze webshop zie je direct wat de levertijd is. Je kunt jouw bestelling in heel Nederland laten bezorgen. Bestel jouw zand vandaag nog bij 123Natuurproducten!