Calculator Winkelwagen2 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Graszaad / Siergazon graszaad

Siergazon graszaad

Met siergazon graszaad weet je zeker dat je tuin er mooi en groen bijligt deze zomer! Siergras is erg populair voor achtertuinen en dat is niet voor niets. De naam geeft het namelijk al weg: het is een sierlijke toevoeging aan je tuin. Haal daarom de beste graszaden binnen om jouw gazon deze zomer te laten stralen! Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende zaden: siergazon, duurzaam gazon en schaduwrijk gazon.

Siergras in je tuin

Siergras is een aparte grassoort die door het mengsel van verschillende soorten een mooie verzorgde uitstraling geeft en bovenal een mooie groene grasmat maakt. Het is een luxegras en hoewel je er prima over kunt lopen is het niet verstandig om te gebruiken als je er veel op gaat lopen of er bijvoorbeeld kinderen op laat spelen. Afhankelijk van het type siergras is er nog wel bemesting nodig gedurende het jaar, om de grasmat gezond en groen te houden.

Green Star siergazon graszaad

Je vindt bij ons siergazon graszaad in drie verschillende soorten, maar allemaal van het kwaliteitsmerk Green Star. Je hebt de keuze uit siergazon, duurzaam gazon en schaduwrijk gazon. De eerste optie is het meest gebruikte graszaad voor een siergazon. Dit zaad groeit zelfs bij droog weer en bezorgt je een mooie groene grasmat. Als je voor een wat duurzamer en ecologisch verantwoord gazon wil gaan is het duurzame siergazon graszaad perfect. Dit zaad verbetert namelijk de bodemstructuur en de vruchtbaarheid van de grond, zodat je er nog jarenlang profijt van kunt hebben. Bij dit type is extra bemesting nauwelijks nodig. De laatste optie is voor een gazon op een schaduwrijke plek. Dit type graszaad groeit dus óók op plekken waar de zon weinig komt.

Wanneer je siergazon graszaad het best kunt zaaien

Als je je graszaad in huis hebt gehaald wil je natuurlijk ook weten wanneer je moet zaaien. In principe kun je het hele jaar door zaaien, maar de beste momenten zijn aan het begin van het voorjaar en in de nazomer. Houd hierbij wel de weerberichten in de gaten, het mag op het moment van strooien namelijk niet kouder zijn dan 10°C. Op lagere temperaturen kunnen de zaadjes namelijk niet ontkiemen. Voordeel van deze beide periodes is dat er minder snel onkruid mee op zal komen.

Siergazon graszaad kopen

Al het graszaad binnen ons assortiment is verkrijgbaar in emmers van 1,5 kg, 3 kg, 7 kg, of een zak van 15 kg. Het maakt dus niet uit of je een groot of een klein gazon hebt om het zaad te strooien. Naast ons siergazon graszaad vind je een breed assortiment met andere producten die geschikt zijn voor jouw tuin. Als je bestelt zie je gelijk wat de geschatte levertijd is, de meest van onze producten heb je al binnen 1 tot 5 werkdagen in huis, waar in Nederland je ook woont! Bekijk hier alle soorten graszaad!
Heb je nog vragen over je bestelling, het product of heb je tips nodig voor het inzaaien? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Je kunt ze zowel per telefoon als per mail bereiken.