Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

anti-mos

Als je een mooie, gezonde grasmat wil zit je niet op mos te wachten. Bestel daarom multifunctionele anti-mos gazonmest bij 123Natuurproducten. Deze mest zorgt niet alleen voor een mosvrij grasveld, maar draagt ook bij aan de vorming van een gezonde grasmat. Het is namelijk opgebouwd uit meerdere componenten die elk hun eigen bijdrage leveren.

Anti-mos gazonmest

De anti-mos gazonmest in onze webshop is organisch en daarmee ook milieuvriendelijk. Het is dus zowel meststof als mosverwijderaar, waardoor je twee vliegen in een klap slaat. Om het mos op natuurlijke wijze te laten verdwijnen zijn er bacteriën toegevoegd die ervoor zorgen dat het mos vanzelf vergaat.

Mos bestrijden in je gazon

Hoewel mos vaak dezelfde groen kleur heeft als je gras is het zeker geen gewenste gast op je gazon. Door het mos krijgt gras geen kans om te groeien, mos neemt namelijk het vocht op en op plekken waar mos groeit kan gras niet wortelen. Nu kun je mos zelf verwijderen, maar dan blijf je bezig, anti-mos gazonmest is daarom een gemakkelijke en effectieve oplossing.

Voeding voor je gras

Net als andere meststoffen biedt ook deze anti-mos mest je grasveld vele voordelen. Als je het grasveld bemest hebt met de gazonmest heeft het gras voldoende voeding voor de komende 100 dagen. Je kunt de anti-mos gazonmest strooien in de periode tussen februari en oktober. In de winter is het niet verstandig je gazon te bemesten.

Anti-mos bestellen

Als je anti-mos bij ons bestelt krijg je het binnen 1 tot 5 werkdagen al bij je thuis geleverd. Je kunt dus snel aan de slag met het mosvrij maken van je grasveld! Heb je nog vragen over dit product of over andere producten in ons assortiment? Onze klantenservice staat op werkdagen voor je klaar van 9.00 tot en met 16.00 uur.