Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Stro

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Stro is een ideaal multifunctioneel product. Je kunt het namelijk gebruiken als ondergrond of stalbedding, maar ook als voer voor je vee. Daarnaast kun je er creatief mee aan de slag en wordt het zelfs gebruikt als dakbedekking. Genoeg redenen dus om stro in huis te halen, wat is jouw reden? Wat je reden ook is, je bestelt je stro of andere dierproducten gemakkelijk en snel bij 123Natuurproducten.

Stro als stalbedding

Hoewel stro dus meerdere toepassingen kent, wordt het het meest gebruikt als stalbedding. Het biedt de dieren een zachte ondergrond die bovendien ook voor warmte zorgt. De dieren hoeven dan niet op de koude stalvloer te lopen en kunnen ook comfortabel gaan liggen. Het biedt als extra voordeel dat het gemakkelijk neer te leggen én weg te halen is. Heeft het stro dus zijn beste tijd gehad, of zitten er uitwerpselen van je vee op, dan schep je het stro gemakkelijk weer weg.

Tarwestro

Stro zoals de meeste mensen het kennen en wat ook veruit het meest wordt gebruikt is tarwestro. Dit is dan ook het type stro dat je bij ons kunt bestellen. Dit type stro bestaat uit gedroogde tarwe en granen en kan ook prima gegeten worden door je staldieren. Het is ook goed om enige warmte te creëren voor je dieren in de stal.

Stro kopen

Je kunt je stro bij ons kopen per pallet van 8 pakken. In 1 pak zit 22 kilo stro. Je kunt bestellen per losse pallet, per twee pallets of per vijf pallets. Als je nog vragen hebt over ons stro of andere producten zoals hooi, dan kun je daarvoor contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op info@123natuurproducten.nl en 0513-763961.

Bekijk ook onze overige dierproducten.