Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Overige Tuinartikelen / Frans schapenhek

Frans schapenhek

Op dit moment is er een langere levering voor Frans rasterhekwerk. De gemiddelde levertijd bedraagt momenteel ongeveer 2 a 3 weken.

Creëer een mooie natuurlijke uitstraling rondom je land met een Frans schapenhek, door de ronde houten spijlen heeft het een echte landelijke look. Niet voor niets dat het een Frans schapenhek wordt genoemd, je waant je op het Franse platteland met deze hekwerken. Je kunt bij ons zowel losse palen als complete hekwerken bestellen. Daarnaast vind je bij ons ook poorten voor een Frans rasterhekwerk.

Frans schapenhek

Een Frans schapenhek, of rasterhekwerk zoals het ook wordt genoemd, is voor meerdere toepassingen te gebruiken. In de meeste gevallen doet het dienst als omheining voor vee of als afscheiding van bijvoorbeeld een bos of park. Maar het kan natuurlijk ook een decoratieve functie hebben in je tuin of rondom je vijver. De palen zijn gemakkelijk in de grond te slaan en zitten goed aan elkaar vast met ijzerdraden.

Duurzaam

Ons Frans schapenhek is milieuvriendelijk, duurzaam en onderhoudsvrij. Het geeft dus niet alleen een natuurlijk uitstraling, het ís ook natuurlijk. Het is gemaakt van kastanjehout, een houtsoort waar je lang van kunt genieten. Als je het hek goed plaatst kan het wel meer dan 20 jaar mee!

Hekwerk, poorten en palen

Je kunt bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt bij een Frans schapenhek. Zo kun je een compleet schapenhek bestellen, een losse poort en ook losse palen als je het zelf in elkaar wilt zetten. Let hierbij wel op dat de hoogte van de palen klopt. Je kunt dit aangeven bij de specifieke producten.

Frans schapenhek bestellen

Je kunt het Frans rasterhekwerk, oftewel franse schapenhek, dus bestellen in verschillende hoogtes en latafstanden en bij een complete rol kun je ook de lengte van de rol en het aantal rollen bepalen. Als je hulp nodig hebt bij de berekening van het benodigde aantal palen, de juiste hoogte of andere tuinartikelen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Onze experts helpen je graag telefonisch of per mail verder. Je kunt ons bereiken via 085-2380200 en info@123natuurproducten.nl.