Calculator Winkelwagen0 Account
Frans raster hekwerk palen

Vanaf: 6,55

Vanaf: 6,55

Opties selecteren

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Frans raster hekwerk palen

Vanaf: 6,55

Op dit moment is er een langere levering voor Frans rasterhekwerk. De gemiddelde levertijd bedraagt momenteel ongeveer 2 a 3 weken.

Heb je vragen over dit product?
Stel ons je vraag

Beschrijving

Frans raster hekwerk palen

Frans raster hekwerk palen zijn rondhout palen van Kastanjehout en zijn milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en duurzaam. Ze kunnen worden gebruikt voor rasterpalen voor een hekwerk, maar ook als weidepaal, voor pergola’s, speeltoestellen etc.

Let op: Frans raster hekwerk palen kunnen alleen in combinatie met een Franse rondhoutpoort of een Frans rasterhekwerk worden besteld. Wij bestellen dit product per order i.v.m. maatwerk. Hiervoor geldt een langere levertijd dan onze standaard 1-5 werkdagen. De aangegeven maten zijn in centimeters. Frans raster hekwerk palen zijn milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en duurzaam. Ze kunnen worden gebruikt voor rasterpalen voor een hekwerk, maar ook als weidepaal, voor pergola’s, speeltoestellen etc.Frans raster hekwerk palen zijn gemaakt van Kastanjehout en gaan jarenlang mee, door het looizuur wat zorgt voor een natuurlijke conservatie. De palen zijn leverbaar in verschillende lengtes en diameters. De palen worden aan de dikke zijde gepunt voor een stevige plaatsing in de grond en aan de dunne zijde gemeten.

Extra informatie

Diameters

, , , ,

Paallengte

, , , , , , , ,

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze
privacyverklaring. Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.