Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Graszaad / Sport en speelgazon

Sport en speelgazon

Bij een mooie tuin denken velen aan een goed verzorgd gazon. Gras is ideaal om in de tuin te hebben omdat het eenvoudig te verzorgen is en je de ruimte niet onnodig verspilt. Op een grasveld kun je bijna alles doen. Kinderen kunnen erop spelen, je huisdieren kunnen erop rennen of je kunt op een ligbedje van de zon genieten. Daarnaast biedt een gazon het voordeel dat de tuin rustiger oogt en een gemaaid grasveld er snel strak en verzorgd uitziet.

Greenstar speel en sportgazon

Het graszaad sport en spel heeft een goede weerbaarheid zodat kinderen er probleemloos op kunnen spelen. Het sport graszaad kiemt en herstelt snel en is bestand tegen kort maaien wat bij ander graszaad niet het geval is. Kies dus voor sport graszaad als je ook bij droge omstandigheden van een dicht gazon wil profiteren.

Greenstar schaduwrijk gazon

Heb je een tuin met weinig tot geen zonlicht, maar wilt toch van een mooi grasveld profiteren? Dan kunnen wij met het sport graszaad ‘Greenstar schaduwrijk gazon’ wellicht de uitkomst bieden. Het sport graszaad groeit net zo goed al andere zaadsoorten, met het voordeel dat het weinig tot geen zon nodig heeft om te ontkiemen. Denk er wel aan, dat de grond vochtig genoeg moet zijn om het beste resultaat te realiseren.

Greenstar R1 Gazon

Voor kampeerterreinen en sportgrasvelden waar de sierwaarde van het gazon minder belangrijk is en gras dat in de zomer veel gebruikt wordt, is het sport graszaad R1 uitermate geschikt. Het sport graszaad bestaat uit zes verschillende soorten gras en is in staat op zich aan te passen aan gebruikssituaties. Het sport en speel graszaad groeit enorm snel waardoor kale plekken snel hersteld zijn.

Sport graszaad bestellen

Wil je sport graszaad kopen en hebt een artikel gevonden waar jij naar op zoek was? Bestel het sport graszaad dan meteen voordelig via onze website. Zodra jouw bestelling sport graszaad bij ons binnenkomt gaan wij meteen aan de slag om jouw verzending klaar te maken. Binnen enkele werkdagen kun jij het sport graszaad in huis verwachten. Heb jij nog een belangrijke vraag over het sport graszaad binnen ons assortiment? Dan helpen wij graag verder en voorzien je van een deskundig advies.

Bekijk hier ons overige graszaad.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze privacyverklaring.
Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.

    Inschrijven nieuwsbrief