Winkelwagen0 Account
Dierproducten 123natuurproducten

Home / Zand / Drainagezand

Drainagezand

Als je op zoek bent naar drainagezand  ben je bij 123Natuurproducten aan het goede adres. Naast dat het bij ons  van kwalitatief hoogwaardig niveau is, bieden wij je ook nog eens de service die jij mag verwachten bij aankopen als deze. Door onze ruime ervaring en onze brede kennis kunnen we jou altijd van voldoende advies voorzien. Bestel jouw drainagezand vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Drainagezand van 123Natuurproducten

Het drainagezand van 123Natuurproducten is een grove, natuurlijke zandsoort die goede waterdoorlatende eigenschappen heeft. Het laat zich niet verdichten en is daarom niet geschikt voor normaal gebruik onder bestrating. Hiervoor is het eerder aangeraden om straatzand te gebruiken. Drainagezand wordt gebruikt als onderlaag voor paardenbakken, rond drainageslangen om grond droog te houden, voor verschraling van kleigronden en andere zware grondsoorten.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over onze producten of iets anders van ons wilt weten, dan kun je daarvoor contact met ons opnemen. We helpen je graag verder en kunnen je altijd van passend advies voorzien voor jouw tuin. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je jouw drainagezand moet gebruiken? Wij helpen je graag!

Drainagezand kopen

Als je drainagezand nodig hebt, kun je dit eenvoudig bestellen bij 123Natuurproducten. Doordat de levertijd van al onze producten altijd te zien is, weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Als je advies nodig hebt over het gebruik  raden we je aan om contact met ons op te nemen. Bestel vandaag nog bij 123Natuurproducten.

Bekijk ook onze andere zanden.