Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Tuin Bedekking / Hennepstrooisel

Hennepstrooisel

Hennepstrooisel is nu in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar bij 123Natuurproducten. Deze bodembedekking is een alternatief voor normaal stro of zaagsel. De hennepplant groeit in één jaar. Hieruit worden vezels gewonnen en ingezet voor verschillende doeleinden. Producten die gemaakt worden met het hennepvezel gaan een stuk langer mee dan alternatieven. Dit maakt hennepstrooisel een duurzaam product en voor 100% een natuurlijke bodembedekker. Je kunt het in de tuin gebruiken, maar ook in kooien van (huis)dieren. Bekijk hier onze overige tuin bedekking.

Kenmerken hennepstrooisel

Het hennepstrooisel dat we verkopen bij 123Natuurproducten is van het merk COMPO en verkrijgbaar in 80 liter zakken. De houtachtige kern van het hennepstrooisel houdt veel water vast, wel 8 keer zoveel als alternatieven, waardoor de bodem minder snel uitdroogt. Dit maakt het ideaal om te gebruiken in de moestuin, vooral bij planten die veel water nodig hebben, zoals tomaten, en bij kruipende planten, zoals aardbeien. Omdat de bodembedekker ook als soort beschermingslaag op de bodem ligt, gaan de vruchten en groenten ook niet rotten door aanraking met de grond. Daarnaast beperkt het de groei van onkruid en vermijdt het overlast van slakken. In het geval dat je het gebruik in bijvoorbeeld een paardenstal, zul je erachter komen dan hennepstrooisel niet veel stof bevat en je de stal minder vaak hoeft uit te mesten. Ook houdt het de dieren goed warm in de winter. Na ongeveer een jaar verteert hennepstrooisel en zal het zich vermengen met de grond.

Hennepstrooisel kopen bij 123Natuurproducten

Hebben we je net zo enthousiast kunnen maken over hennepstrooisel als wij dat zijn? Bestel het vandaag nog bij 123Natuurproducten en je kunt het gratis binnen vijf werkdagen bij jou thuis verwachten. Wil je het sneller in huis? Tegen een kleine betaling, leveren we het binnen drie werkdagen af. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit, aangezien wij alleen A-kwaliteit producten in ons assortiment hebben. Mocht je het hennepstrooisel al in huis hebben en toch nog over het product twijfelen, dan kun je het heel gemakkelijk naar ons retourneren en je geld terug krijgen. Als je vragen hebt over één van onze producten, dan zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00-12.00 en 13.00-16.00 uur. Je kunt naar ons mailen of bellen naar 085-2380200. Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Koop nu hennepstrooisel bij 123Natuurproducten!

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment