Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Tuinaarde / Specifieke Bodemverbeteraars en substraten

Specifieke Bodemverbeteraars en substraten

De juiste basis is essentieel voor elke tuin. Onze zorgvuldig samengestelde bodemverbeteraars en substraten bieden de optimale voedingsbodem voor uw planten, van bloemenperken tot moestuinen.

Bodemvoedingsgrond

Deze voedingsrijke grond is perfect voor het revitaliseren van vermoeide bodems. Met een samenstelling van turf, houtcompost en meer, biedt het een uitgebalanceerde mix die de waterhuishouding en beluchting van uw grond verbetert, waardoor uw planten in optimale omstandigheden kunnen wortelen en groeien.

Soilgreen TOP

Soilgreen TOP staat garant voor een gezonde plantengroei door een uitgekiende mix van ingrediënten die water efficiënt vasthouden en voedingsstoffen geleidelijk afgeven. Dit substraat is speciaal ontwikkeld voor planten die extra voedingsondersteuning nodig hebben, en biedt een solide basis voor een bloeiende tuin.

Vivicure

Onze Vivicure bodemverbeteraar is een waardevolle aanvulling voor elke tuinier die zijn bodemleven wil verrijken. Dit product introduceert een scala aan organische materialen in uw bodem, wat resulteert in een verbeterde structuur, verhoogde waterretentie en stimulatie van gezond wortelgestel, wat essentieel is voor de algehele plantgezondheid.

Heidegrond

Heidegrond is ontworpen met het oog op zuurminnende planten. Deze gespecialiseerde grond zorgt voor de juiste pH-waarde en biedt een stabiele basis voor planten zoals rododendrons, azalea’s en blauwe bessen, bevorderend voor hun groei en bloei.

Elke plant heeft unieke behoeften, en onze selectie van bodemverbeteraars en substraten is ontworpen om aan deze variëteit tegemoet te komen. Of u nu de algehele kwaliteit van uw bodem wilt verbeteren of een specifieke omgeving voor uw planten wilt creëren, wij hebben de oplossing. Ontdek ons aanbod en til uw tuin naar een hoger niveau.