Winkelwagen Account

Home / Graszaad

Graszaad kopen

Als u op zoek bent naar het beste graszaad tegen een scherpe prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten graszaad, van schaduwrijk tot zonnig, van sport- en speelgazons tot bloemenweides en openbaar groen. En maak je geen zorgen, we leveren ook nog eens snel!

Graszaad kopen

De meeste mensen gebruiken graszaad om praktische redenen zoals bijvoorbeeld een mooi gazon of omdat het goed is voor de dieren. Het graszaad is verkrijgbaar in veel verschillende soorten, waaronder:

-Sport- en speelgazons: deze zijn perfect voor kinderspeelplaatsen, hondenparken, of overal waar gezinnen en hun huisdieren samen tijd zullen doorbrengen.

-Schaduwrijke tuinen: als uw tuin minder dan 6 uur zonlicht per dag krijgt, kunt u overwegen schaduwtolerante zaden te gebruiken, zoals meerjarige rogge of zwenkgras.

-Bloemenweiden: deze zijn ideaal voor mensen die kleur en textuur willen toevoegen aan hun tuin en toch weinig onderhoud willen hebben!

Veel mensen maken gebruik van bemesting zoals kunstmest zodat de grond gezond en vruchtbaar blijft. Het toepassen van koemestkorrels houdt de grond vruchtbaar.