Calculator Winkelwagen0 Account

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Graszaad

Graszaad kopen

Als u op zoek bent naar het beste graszaad tegen een scherpe prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten graszaad, van schaduwrijk tot zonnig, van sport- en speelgazons tot bloemenweides en openbaar groen. En maak je geen zorgen, we leveren ook nog eens snel!

Gazons en grasvelden komen er in veel verschillende varianten, daarom vind je bij ons diverse soorten graszaad, zodat jij je perfecte grasmat kunt aanleggen! Of je nou een siergazonnetje wil aanleggen of een compleet hondenpark. Met ons graszaad heb je snel een kwalitatief goed gazon liggen. Laat je ook gerust adviseren door onze experts als je twijfelt over de juiste soort.

Alleen het beste graszaad

Bij 123Natuurproducten vind je het beste graszaad van Green Star (Ten Have Seeds). Dit graszaad staat bekend om de goede prestaties en voldoet aan alle richtlijnen van de Nederlandse Grasgids. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het graszaad op het juiste moment en de juiste manier zaaien en jij kunt binnen no-time genieten van een prachtig gazon!

Het beste moment om te zaaien

Het verschilt natuurlijk per type graszaad wanneer je het best kunt zaaien, maar over het algemeen is de gehele periode van het begin van het voorjaar tot het eind van het najaar geschikt. Zolang de temperaturen maar niet onder de 10 graden komen. Dat is namelijk de minimale temperatuur voor de zaden om te ontkiemen. Je kunt de graszaden in principe ook zaaien als het onder de 10 graden is, maar de kans dat de zaden dan door vogels worden opgepikt is groot en het zal dus zeker weten nog niet ontkiemen.

De juiste omstandigheden

Niet alleen de temperatuur is van belang bij het zaaien van graszaad. Het is ook belangrijk dat er voldoende vocht is. Dus in het ideale geval zaai je voordat er een regenbui aankomt. In andere gevallen kun je natuurlijk ook zelf sproeien of bewateren. Onder de juiste omstandigheden zal het zaad na ongeveer twee weken ontkiemen, waarna het zich ook echt vastzet in uw gazon.

Gras én bloemen

Ons assortiment graszaad beperkt zich niet alleen tot gras, maar ook voor bloemen hebben we de beste zaden. Denk daarbij aan bijenmengsel voor eenjarige bloemsoorten die bijen aantrekken of zomerbloemenmengsel voor een fleur en geurig gazon. De bloemmengsels bevatten, zoals de naam al doet vermoeden, een mengsel aan verschillende bloemsoorten. Hierdoor creëer je een mooi geheel aan verschillende bloemen, die perfect bij elkaar passen.

De verschillende soorten graszaad in ons assortiment

Bij 123Natuurproducten kun je de volgende soorten graszaad bestellen:

Meer weten?

Wil je meer weten over onze soorten graszaad, of andere producten uit onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen je ook helpen met al je vragen over de juiste soort, het juiste moment van zaaien en de juiste manier van zaaien.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze privacyverklaring.
Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.

    Inschrijven nieuwsbrief