Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Tuinscherm Wilg

Wie op zoek is naar een tuinscherm wilg hoeft vanaf nu niet verder te zoeken. We hebben bij 123Natuurproducten namelijk hét tuinscherm wilg voor jou. Daarnaast zijn we de geschikte partij om advies op maat te krijgen. Heb je dus behoefte aan een tuinscherm wilg en passend advies voor jouw tuin? Bestel dan vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Wat is een tuinscherm wilg?

Een wilgen tuinscherm is een scherm dat van een stevige omlijsting met daarin gevlochten wilgentenen gemaakt is. Wilgenschermen worden in de werkplaats gemaakt en vervolgens in de tuin of op het balkon bevestigd. Ook de wilgenschermen zijn een echt Hollands product en gaan zo’n 12 jaar mee. Een tuinscherm wilg past goed in strakke tuinen. Enthousiast geworden? Bestel jouw tuinscherm wilg dan via onze website!

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over een tuinscherm wilg of iets anders van ons wilt weten, dan kun je daarvoor contact met ons opnemen. We helpen je graag verder en kunnen je altijd van passend advies voorzien voor jouw tuin. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je jouw tuinscherm moet gebruiken? Wij helpen je graag!

Een tuinscherm wilg kopen bij 123Natuurproducten

Als je het geschikte wilgen tuinscherm hebt kunnen vinden, kun je dit eenvoudig online bestellen. Bij elk product in onze webshop zie je direct wat de levertijd is. Je kunt jouw bestelling in heel Nederland laten bezorgen. Bestel jouw tuinscherm vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Bekijk hier onze overige tuinartikelen.