Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Breuksteen / Lava breuksteen

Lava breuksteen

Lava breuksteen

Als je op zoek bent lava breuksteen voor in je tuin, dan vind je bij 123Natuurproducten de mooiste varianten. Onze lava breuksteen is ongeveer 40 tot 80 millimeter en heeft een mooie bruine kleur. Daarmee zorgen deze gebroken lava brokken voor een natuurlijke uitstraling. Lavastenen hebben vaan een poreuze structuur waardoor ze licht van gewicht zijn en de plek waar je ze neerlegt een unieke look geven. Je kunt de lava breuksteen ook gebruiken in steenkorven of als sierstenen rondom een vijver. Eventueel kun je ze in kleine hoeveelheden ook als barbecue stenen gebruiken of zelfs in de sauna. Bestel snel en makkelijk deze mooie breukstenen bij 123 Natuurproducten.

Specificaties lava breuksteen

Onze lava breuksteen is 40 tot 80 millimeter groot. Dit betekent dat ze worden gesorteerd door middel van een zeef met diezelfde afmetingen Hierdoor kan het gebeuren dat er soms een steen groter is dan 80 millimeter, omdat de kleinste kant van zo’n steen door die zeef valt. Als je de stenen wilt gebruiken in een schanskorf dan moet je de volgende berekening maken om te weten hoeveel lava breuksteen je nodig hebt: lengte x breedte x hoogte en dat vermenigvuldigen met 1,2. In principe heb je aan één bigbag van 123Natuurproducten genoeg. Deze stenen zijn ongewassen en kunnen dus eventueel nog wat stof bevatten van het breekproces. Het is geen probleem om de lava breuksteen met stof te verwerken, want ze zullen vanzelf door de regen schoonspoelen.

Lava breuksteen kopen bij 123Natuurproducten

Enthousiast geworden van de lava breuksteen? Koop deze mooie stenen vandaag nog bij 123Natuurproducten en wij zullen ze zo snel mogelijk en zonder verzendkosten jouw kant op sturen. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit tuinproducten voor een vriendelijke prijs. Je kunt de breuksteen makkelijk binnen 14 dagen retourneren als er iets niet klopt of als je toch niet helemaal blij bent met de stenen. Als je vragen hebt over onze sierstenen of over een ander product, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met passend advies. Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Koop nu je tuinproducten bij 123Natuurproducten!