Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind en Split / Rode Elbe split

Rode Elbe split

Wanneer je op zoek bent naar een harde splitsoort, dan is de Rode Elbe split een voordelige optie. Het is een harde steen en daardoor heel geschikt voor paden of opritten die zwaar belast worden. Met deze split kun je zelf makkelijk een pad aanleggen of (een deel van) een oprit maken. Daarnaast kan je het ook gebruiken als sfeervolle sierbestrating.

Wat is Rode Elbe split?

De Rode Elbe split is een harde granieten splitsoort en is roodbruin van kleur. Deze mooie typische kleur geeft jouw tuin een heel eigen karakter! Het wordt met name gebruikt als steentjes van het formaat 8 tot 16 millimeter. Deze splitsoort is erg mooi en ideaal voor een pad, oprit of border. Daarnaast zorgt de Rode Elbe split ook voor een perfecte afwatering van jouw tuin.

Onderhoudsvriendelijk

Door voor het storten van de split een anti-worteldoek op de vlakke zand ondergrond neer te leggen, voorkom je zoveel als mogelijk de groei van onkruid. Daarnaast is het verstandig als er auto’s over jouw oprit gaan rijden om splitplaten neer te leggen. Met deze twee tips zorg je ervoor dat jouw bestrating voor een lage prijs een stuk onderhoudsvriendelijker wordt.

Rode Elbe split bestellen

Koop de Rode Elbe split snel en voordelig online bij 123Natuurproducten, dé specialist in tuinproducten. We streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 tot 5 werkdagen te leveren en leveren door het hele land heen.

Wil je meer informatie over deze splitsoort?

Stel al je vragen gerust aan onze medewerkers. Zij hebben veel kennis en voorzien je graag van een advies op maat! We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 en van 13.00 en 16.00 uur.

Bekijk hier onze sierstenen.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze
privacyverklaring. Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.