Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind en Split / Schots Graniet Split

Schots Graniet Split

Schots graniet split

Schots graniet split komt, zoals de naam al doet vermoeden, oorspronkelijk uit Schotland en staat ook wel bekend als roze graniet split. Het is overigens niet alleen te vinden in Schotland, maar op veel meer plekken in de wereld. Graniet is een zeer harde steensoort en daarmee uitermate geschikt voor een oprit of half-verharding. Schots graniet split heeft een hoge drukvastheid, is geschikt voor het aanleggen van terrassen of tuinpaden of bij de aanleg van Engelse tuinen. Door de aanwezigheid van kwarts kan het Schots graniet split op sommige plekken glimmen. Dit zorgt voor een luxe uitstraling in je tuin of op je oprit. Bekijk snel het aanbod van 123Natuurproducten en ontdek welk soort graniet voor jouw tuin het beste is!

Soorten Schots graniet split

Bij 123 Natuurproducten verkopen we vier varianten van het Schots graniet split. Zo hebben we granietstenen die wat roder van kleur zijn van 8 tot 16 millimeter of van 16 tot 22 millimeter. Deze stenen zijn iets groter en verkrijgbaar in zakken vanaf 20 kilogram. Verder hebben we zakken van Schots graniet split met stenen van 0 tot 5 millimeter en 8 tot 16 millimeter. Hier zitten ook wat grijzige steentjes door. Deze kun je kopen in zakken vanaf 0,5 kuub, wat ongeveer gelijkstaat aan 750 kilogram.

Schots graniet split kopen bij 123Natuurproducten

Zie jij het Schot graniet split al bij jou op de oprit liggen of als mooie sierstenen in de tuin? Bij 123Natuurproducten vind je de mooiste varianten voor een leuke prijs. Als er iets niet klopt met je bestelling, dan kun je het makkelijk binnen 14 dagen bij ons retourneren. Door onze jarenlange ervaring in alles wat met de tuin te maken heeft, kunnen we je met van alles helpen. Dat is de service die je van ons mag verwachten. Mocht je dan ook vragen hebben over onze sierstenen of over een ander product, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met passend advies. Meer dan 10.000 tevreden klanten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Koop nu je tuinproducten bij 123Natuurproducten!

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze
privacyverklaring. Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.