Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Sierstenen / Grind en Split / Witte Grind

Witte Grind

Wit grind is een mix van grijze en witte grindsteentjes die een natuurlijke ronde vorming hebben doordat de steentjes mee zijn gevoerd met rivierwater. Uiteraard hebben de witte grindsteentjes de overhand in de mix; hierdoor heeft het grind een lichte uitstraling. Wit grind brengt een zachte sfeer met zich mee en past daardoor goed in allerlei verschillende soorten tuinstijlen. Wil je een stuk grond opvullen met wit grind? Bij 123Natuurproducten helpen wij je graag verder, bekijk daarom snel ons assortiment!

Het gebruik van Wit grind

Wit grind is perfect te gebruiken voor het opvullen van een stuk tuingrond. Zo kan je er voor kiezen om de voor- en/of achtertuin met het witte grind te vullen, waarmee je een witte grind tuin creëert. Doordat deze grindsoort mooi afsteekt bij de natuurlijke kleuren van bloemen, bomen en planten, past het witte grind op alle mogelijke plekken in de tuin; de wandelpaden, de oprit, onder de veranda. Tip: Bij het gebruik van wit grind raden wij aan om een gronddoek of worteldoek onder het witte grind te plaatsen. Hierdoor zal het groeien van onkruid tussen de grindsteentjes door worden voorkomen.

Grind kopen bij 123Natuurproducten

Wil je wit grind kopen om jouw tuin daarmee decoratief op te vullen? De kleur staat prachtig bij elke soort tuin en is daarom altijd een goede optie! Bij 123Natuurproducten ben je voor het bestellen van deze lichte tint grind compleet aan het juiste adres. Uiteraard adviseren wij je graag over verschillende kwesties, want hoe weet je nou hoeveel grind je precies nodig hebt en welke maat je het best kan kiezen? Bij 123Natuurproducten helpen wij je met zulke kwesties graag verder.

Vragen?

Wanneer je buiten advies, vragen of opmerkingen hebt, zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar op 085 – 238 0200, of op info@123natuurproducten.nl!

Bekijk ook ons overige grind of split!

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze
privacyverklaring. Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.