Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Tuin Bedekking / Boomschors / Franse Boomschors / Franse Boomschors Basic (classic)

Franse Boomschors Basic (classic)

Wie op zoek is naar Franse boomschors basic (classic) is bij 123Natuurproducten aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten boomschors. De Franse boomschors basic is een bodembedekker die voornamelijk gebruikt wordt voor paden, decoratie en borders. Het heeft een diepbruine kleur en is vrij hard qua structuur. Daarnaast is de Franse boomschors basic ook goed te gebruiken in speeltuinen of op plekken waar veel kinderen spelen. Hiermee kan je een val breken.

Voordelen van Franse boomschors basic

De kleur bestaat vaak uit donkerbruine tinten. Dit type bodembedekker verteerd heel langzaam, waardoor de levensduur erg lang is. Zo ben je niet wekelijks bezig om te kijken hoe het gaat met de boomschors. De levensduur wordt geschat op zo’n 6 jaar. Hierdoor wordt je tuin gelijk een stuk onderhoudsvriendelijker. In de warmere periodes zorgt de Franse boomschors basic (classic) ervoor dat de grond niet uitdroogt en gaat onkruid tegen. Hierdoor wordt onkruid op een milieuvriendelijke manier tegengegaan. In de koudere periodes en voornamelijk de winter zorgt de boomschors ervoor dat de planten niet beschadigen bij vorst. De boomschors is dus erg kindvriendelijk aangezien het geschikt is om te gebruiken als ondergrond bij speeltuinen of speelplaatsen.

Wij geven graag advies!

Heb je vragen over de Franse boomschors basic ? Dan helpen wij je graag. Daarnaast bieden wij je ook graag advies over dingen waar je niet uit komt. Onze medewerkers hebben veel ervaring, waardoor we je persoonlijk en goed kunnen helpen met jouw tuin. Wij staan voor je klaar!

Franse boomschors basic bestellen bij 123Natuurproducten

Mocht je Franse boomschors basic hebben gevonden die past bij jouw tuin dan kan je gemakkelijk bestellen op onze website. Hier staat bij elk product wat de geschatte levertijd is en zo zie je dus precies wanneer je het in huis hebt. Daarnaast worden de bestellingen in heel Nederland bezorgd en is het bestellen bij ons vertrouwd en voordelig. Bestel vandaag nog jouw Franse boomschors basic (classic) bij 123Natuurproducten!

Bekijk hier onze tuin bedekking.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates, nieuws en persoonlijke aanbiedingen direct in uw mailbox.

Hoe we met je data omgaan? dat kunt u bekijken in onze
privacyverklaring. Je kan ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.