Calculator Winkelwagen0 Account
header foto 123natuurproducten.nl

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Gratis Bezorgd

A-kwaliteit producten

Niet goed? Geld terug!

Koop duurzaam!

Home / Tuin Bedekking / Houtsnippers / Houtsnippers Loofhout BIGBAG

Houtsnippers Loofhout BIGBAG

Bij 123Natuurproducten kun je terecht om jouw tuin mooi aan te vullen met houtsnippers loofhout. Deze houtsnippers geven een natuurlijke look aan jouw tuin en daarnaast zorg je ook nog eens voor een goede bodembedekking. Loofhout houtsnippers komen uit het bos en zijn dus wat grover van samenstelling. Het is een mix van grove takken, kleine stammen en houtstammen. De mix is vaak lichtbruin van kleur en hierdoor blendt het mooi in met jouw tuin. Dit type bodembedekker wordt voornamelijk gebruikt voor paden, borders en tussen de struiken en planten.
Voordelen van loofhout houtsnippers
De houtsnippers zijn lichtbruin van kleur en hebben een lange levensduur. Zo gaan de meeste loofhout houtsnippers zo’n 1 á 2 jaar mee. Dit is dus onderhoudsvriendelijk en dat betekent dat je om het jaar eens moet kijken of het nodig is om aan te vullen. De houtsnippers loofhout zorgen ervoor dat de grond niet uitdroogt en zorgen er op een milieuvriendelijke manier voor dat er geen onkruid naar boven komt. Houtsnippers loofhout zorgen voor een vermindering van bodemerosie en dat de bodem vochtig blijft. In de winter zorgen houtsnippers loofhout er juist voor dat planten beschermd worden tegen de vorst.
Wij geven graag advies!
Heb je vragen over houtsnippers loofhout of wil je meer advies over dit type bodembedekker? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op en wij kijken graag met je mee. Onze ervaren medewerkers kunnen je zelfs helpen met advies voor jouw eigen tuin.
Houtsnippers van loofhout bestellen bij 123Natuurproducten
Houtsnippers loofhout zijn eenvoudig bij ons te bestellen. Bij elk product op onze website staat aangegeven wat de levertijd is. Zo weet je gelijk hoelang het duurt en waar je aan toe bent. Bestellingen worden geleverd in heel Nederland en bij ons koop je voordelig en vertrouwd. Bestel jouw houtsnippers loofhout vandaag nog bij 123Natuurproducten!

Bekijk hier al onze tuin bedekking of kijk verder naar ons gehele assortiment houtsnippers.

Meer ontdekken?

Ontdek ook andere producten uit ons assortiment